hej, nie pisalam wczoraj bo padlam na twarz. bole miednicy to kosci ktore sie za bardzo rozchodza, a nie powinny az tak, moze byc problem przy sn, wiec dzis umawiam sie na wizyte do dr Jakiela i zamawiamy planowana cc- za duzo juz jest przeciwko sn, niestety. Cala noc nie moglam spac, myslalam co wybrac itd. Do tego znow ta miednica nie dala prawie sie przekrecic koszmar jakis.Mała nadgania
wazy juz 2100
dr KArwacka powiedziala ze za 2 tyg moge rodzic
, powinna miec wtedy 2400-2600 wagi. podobno bedzie chuda a dluga
Reszta na usg ok, nozka dogonila do normy,gdzies tam jest minimalnie za malo (w jednym miejscu wód) ale to pikus
Nadal jest tez miedzy 10-50 centylem wagi ale to tez spoko. Mam odstawic nospe, gadalysmy o tym kiedy jakie leki odstawic po porodzie, wizyte u niej mam za 2 tygodnie. Mam sie mocno oszczedzac, ale moge wstawac troche i nawet moge w ndz wyjatkowo do szkoly. Szyjka sie skrocila na 2,29, ale dr powiedziala ze jak przez miesiac to super. Byla bardzo ze mnie zadowlonoa, mowi ze nie bylo tak od 3 wizyt. Nic praktycznie nie przytylam, no waga pokazala 100g wiecej tylko ,a mala tak ladnie urosla
jestem zadowolona i jakos powoli godze sie z ta cc. hm, czy cos jeszcze...mała nas nastraszyla, bo miala w raczce jakby jeden palec inny, jakby go pol bylo, ale okazalo sie ze trzyma pępowinke
i oczywiscie znow byla mowa o ogromnej ilosci wlosow ;P rozmawialam tez o naszym szpitalu z dr,rece jej opadaly...No to chce rodzic na Czerniakowskiej w Wawie i jak sie uda dostac do Jakiela to bede miec cc. Ciekawe jaki termin...A jak zaczne rodzic wczesniej to nic, pokaze papier od niego i zrobia mi cc. Moze to rozsadniejsze w moim przypadku, na pewno bezpieczniejsze dla małej, no i dr niby nie mowi wprost ze ta cc powinna byc bo moglabym "sprobowac" naturalnie, ale ewidentnie na kazdej wizycie o tym mowi...mowi tez ze to pomoze tam w pisztalu bo Jakiela sie wszyscy boja i bede uwazana za jego prywatna pacjentke, to prof. dr. hab.n.m. wydal 290 publikacji i ogole jest tam Ordynatorem wiec nikt go nie ma prawa podwazyc. No to chyba tyle
Chyba ze o czyms zapomnialam. Reszta to mniej wazna
A cukier dzis na czczo 104:/ pewnie dlatego ze po kolacji bylo 120, a potem padlam i nie zjadlam posilku nocnego.