reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Słodkie mamy :-)

reklama
heloł... i ja się witam.. na czczo standardzik 94.... a wczoraj wieczorem przed snem raj owocowy sobie zrobiłam.. pozarłam banana, 2 pomarancze i jabłko....

Elajar tak? a jakies szczegoly? w ktorym ona tyg byla? Kurcze fajnie!!!
Moze sie nie dlugo pokaze to jej pogratuluje :) Mialam dzis gotowac barszcz czerwony i pulpety z mięsa mielonego z pieczarkami w sosie pomidorowym, ale patrzac na moja motoryke, kiepsko to widze...najwyzej meza bede instruowac.

Hej jestem.....impreza udana, goście o 2-ej poszli, ja za to dziś wstałam o 12-ej prawie, wiec insulina i śniadanie późno......ale mam gdzieś, musiałam odespac....cukry w miarę....nawet torta kawałeczek zjadłam zmiast kolacji po insulinie wczoraj.....wyszedł świetny.....Też mam chęć znowu na arbuza- mój pojedzie do Caerfoura, bo tam po 3 zł z kawałkiem były.....
Miłego dnia Wam życze.....;-)

Czesc dziewczyny:-),alez mnie wkurzaja te moje cukry od swiat mam ciagle podwyzszony a jem to co wczesniej i nie rozumiem tego ,tak sie zastanawiam czy mogl mi podniesc magnez +b6 wczytalam ,ze w skladzie ma substancje slodzaca (Aspartam
) juz sama nie wiem jaka jest przyczyna.

evi ja łykam 8tabl. dziennie tego magnezu i nie podnosi cukru. myślę, że się po prostu rozregulowałaś i teraz musisz znowu zaczynać od początku albo do diabetologa podjedź i zobaczysz co powie. a duże masz skoki?

reklama
ja po sporym obiedzie 93 w szoku byłam. teraz zjadlam podwieczorek- kaszka mana z żurawiną:). Potem kolacja i ciekawe jakie cukry będą. Maly szaleje więc chyba mu podpasowało:)
Zreszta co tu dużo mówić mi też:-)
KINDEREK- tak przy okazji to Ty miałaś wczoraj urodziny:baffled: WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO:-)

Do góry