reklama
natalia_bis
Fanka BB :)
Hej! Aisha my niedługo też będziemy już po :-) a ja z Was to zdaje się najszybciej się rozpakuję bo przez ten kaszel to dzidziola pępkiem wypchnę
Ja w święta też lody jadłam i było ok. Aisha może spróbuj odrobinę sorbetu i zobaczysz jaki pomiar:-)
Ja w święta też lody jadłam i było ok. Aisha może spróbuj odrobinę sorbetu i zobaczysz jaki pomiar:-)
Marja
Dziewczyny ale mi dobrze na duszy mowie Wam:-) - juz mowie czemu:-) zaszlam do piekarni/cukierni gdzie zawsze kupuje swojchleb orkiszowy - patrze , a wsrod ciast jest takoweo nazwie dla diabetykow - pytam kobiety, a ona ,ze tak ,ze to ciasto bez grama cukru - ze ma w sobie suchy cienki biszkopt , na tym ubity jogurt ze smietana wymieszany z malinami - wiecie jak to wygladalo ?:-) i tak samo smakowalo - zjadlam spory kawal i czuje sie jak w siodmym niebie :-))))))
edyta_o17
ej Marija- smaku narobiłaś:-) ech ide robic obiad.
natalia_bis
Maaaaaaarrrrjjjjaaaa ja też CHCEM:-);-)
natalia_bis
Aisha witaj w klubie! mam tak samo a dodatkowo odkąd leże to takie kłucie się pojawiło. Coś mi się zdaje że ja już niedługo pociągnę:-(w dwupaku
reklama
Jejciu natalia ale ja nie chce jeszcze rodzic, jeszcze za wczesnie. Skonczony 33 tydzien, ale chcialam skonczyc chociaz 36....
evi ale to dziwne, bo jednego dnia potrafi byc calkiem spoko a innego tak ze sie ruszyc nie da, no koszmar jakis. A u Ciebie ktory tydzien? bo nie masz suwaczka i nie widzę.
evi ale to dziwne, bo jednego dnia potrafi byc calkiem spoko a innego tak ze sie ruszyc nie da, no koszmar jakis. A u Ciebie ktory tydzien? bo nie masz suwaczka i nie widzę.
Podziel się: