reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Słodkie mamy :-)

reklama
Hej! Aisha my niedługo też będziemy już po :-) a ja z Was to zdaje się najszybciej się rozpakuję bo przez ten kaszel to dzidziola pępkiem wypchnę:tak:
Ja w święta też lody jadłam i było ok. Aisha może spróbuj odrobinę sorbetu i zobaczysz jaki pomiar:-)

Dziewczyny ale mi dobrze na duszy mowie Wam:-) - juz mowie czemu:-) zaszlam do piekarni/cukierni gdzie zawsze kupuje swojchleb orkiszowy - patrze , a wsrod ciast jest takoweo nazwie dla diabetykow - pytam kobiety, a ona ,ze tak ,ze to ciasto bez grama cukru - ze ma w sobie suchy cienki biszkopt , na tym ubity jogurt ze smietana wymieszany z malinami - wiecie jak to wygladalo ?:-) i tak samo smakowalo - zjadlam spory kawal i czuje sie jak w siodmym niebie :-))))))

natalia narazie nie chce, bo kurde skacza te cukry, nie dlugo pomiar po obiedzie i zobaczymy. Ja dzis na nogi nie moge stanac tak mnie kosc lonowa boli, normalnie jakby mnie ktos z calej sily kopnal...:-(

Aisha - ja tez dzis czuje sie beznadziejnie i tez mnie jakos tak dziwnie krocze boli ,mysle ze to wina naciagania sie kosci .ktory to tydz u ciebie?

Aisha witaj w klubie! mam tak samo:tak: a dodatkowo odkąd leże to takie kłucie się pojawiło. Coś mi się zdaje że ja już niedługo pociągnę:-(w dwupaku

reklama
Jejciu natalia ale ja nie chce jeszcze rodzic, jeszcze za wczesnie. Skonczony 33 tydzien, ale chcialam skonczyc chociaz 36....
evi ale to dziwne, bo jednego dnia potrafi byc calkiem spoko a innego tak ze sie ruszyc nie da, no koszmar jakis. A u Ciebie ktory tydzien? bo nie masz suwaczka i nie widzę.

Do góry