Hej Wam, ja miałam koszmarną noc. Zauwazyłam, że w ciąży moj próg bólu jest o wiele niższy! Zęby bolą niemiłosiernie od tej stabilizacji! :-( Brałam paracetamol, tak bolało! Dziś pogryźć kanapki nie mogłam! Juz myślałam, ze mam to za sobą! Ja na czczo 90-wow!
Używam bio oilu od niedawna ale podoba mi sie, tlyko mało go,szybko idzie a taki tani wcale nie jest. rzeczywiscie po posmarowaniu ladnie rozstępy bledną, potem wracają do swojego koloru, no ale tam napisali ze stosowanie minimum 3 miechy. ten cukier na pewno po groszku- potem zjadłam to samo tylko odrzucilam groszek i cukier 103, wiec winowajca znaleziony! Dzis koniecznie musze sie zmobilizowac do pisania mgr- bo 2 dni sobie odpuściłam, a chcę to jak najszybciej skończyć! Marja- talerz frytek???- wooooow! Ale bym zjadła! Ja się kładę średnio koło 23.00. Edyta daj znac, co lekarz powiedziala. Natalia chyba taki wczoraj dziki dzien byl z tymi cukrami hihihi. Marja to bedziecie miec o czym gadac
Do mnie wczoraj napisala kolezanka, ze jej mama kasuje sklep z uzywanymi ciuszkami dla dzieci, ma tego 2000kg! Chce sie tego pozbyc, wiec wystawia nawet od 1zl, w przyszlym tyg mam tam isc- juz sie nie moge doczekac;P Do tego powiedziala, ze da mi grzechotki, baldachim i jakies tam inne rzeczy- bardzo się cieszę, bo mało dostałam ubranek na takiego maluszka, raczej wszystko na większe dziecko, a rozmiary 56-62 kupiłam sama, a to wiadomo- moment i wyrasta. Chce też kupić wierzchnie ubranie dla małej ze 2 rozmiary, pajace, kopertowe body no i jakiś wkład do wózka- co Wy wkładacie?????? Natalia niby teraz wklada sie tak, zeby za talaerzyk im sie zwrocilo plus cos jeszcze. Ja to zalezy do jakich znajomych i jak stoję z kasa, zazwyczaj nie są to duże pieniądze- jakieś 150zł, jak ktoś bliski to staram się uzbierać coś więcej. Plus kwiaty oczywiscie i cos tam co sobie zycza: misia do domu dziecka, toto lotka, wino etc. A ten groszek miał cukier w składzie jak pózniej doczytałam na puszce....Miłego dnia!
Używam bio oilu od niedawna ale podoba mi sie, tlyko mało go,szybko idzie a taki tani wcale nie jest. rzeczywiscie po posmarowaniu ladnie rozstępy bledną, potem wracają do swojego koloru, no ale tam napisali ze stosowanie minimum 3 miechy. ten cukier na pewno po groszku- potem zjadłam to samo tylko odrzucilam groszek i cukier 103, wiec winowajca znaleziony! Dzis koniecznie musze sie zmobilizowac do pisania mgr- bo 2 dni sobie odpuściłam, a chcę to jak najszybciej skończyć! Marja- talerz frytek???- wooooow! Ale bym zjadła! Ja się kładę średnio koło 23.00. Edyta daj znac, co lekarz powiedziala. Natalia chyba taki wczoraj dziki dzien byl z tymi cukrami hihihi. Marja to bedziecie miec o czym gadac