Margo25
Fanka BB :)
Dziewczyny, ja dziś badałam siku :/ czy któraś ma ciała ketonowe? Ja mam równe 150 :/ spanikowałam i zadzwoniłam do pani doktor a ona kazała nie panikować tylko powtórzyć badanie za kilka dni. Powiedziała, że to częste przy cukrzycy. Może któraś coś mi jeszcze dopowie na uspokojenie?
Anilek ja jestem na diecie od ok miesiąca i na początku było ok, ale mam wrażenie, że im dalej w las tym bardziej coś zaczyna się dziać. Czy Ty też tak miałaś, ze im ciąża starsza to cukry trochę zaczynały szaleć?
Aniolek ja muszę wytrzymać z dietą do sierpnia. Wydaje mi się, że to nawet nie jest długo, ale Ciebie z tym listopadem podziwiam i trzymam kciuki!!!!
A tak by the way ja mogę jeść big milki nie podwyższają mi cukru więc polecam
Anilek ja jestem na diecie od ok miesiąca i na początku było ok, ale mam wrażenie, że im dalej w las tym bardziej coś zaczyna się dziać. Czy Ty też tak miałaś, ze im ciąża starsza to cukry trochę zaczynały szaleć?
Aniolek ja muszę wytrzymać z dietą do sierpnia. Wydaje mi się, że to nawet nie jest długo, ale Ciebie z tym listopadem podziwiam i trzymam kciuki!!!!
A tak by the way ja mogę jeść big milki nie podwyższają mi cukru więc polecam
Ostatnia edycja: