reklama
Margo25
Fanka BB :)
Dziewczyny, mój teść ma cukrzycę. I cukier mu skacze właściwie po wszystkim trochę niedozwolonym a po tortach, czekoladach i innych pysznych słodkich rzeczach nic mu nie jest..fajnie ma
hej wam, rzadko zagladam....u mnie cukry tez byly niby ok- w 1 dobie nie bardzo ale od razu zjadlam jasne pieczywo bo nic wiecej nie mialam...zobaczymy jak obciazenie wyjdzie po pologu. glukometr uzyje sporadycznie, to samo z cisnieniomierzem-dziwnie jakos pozdrawiam wszystkie! ciao!
KURDE!
Zjadłam na śniadanie kaszkę mannę na mleku. I co? I po godzinie cukier 138!!!!
Kurde... Nie mogę z rana szaleć z jedzeniem...
Po południu wczoraj zjadłam do kawy 2 minibatoniki i cukier 117. A teraz... Brak słów. Pokręciłam się po domu, żeby spalić, popiłam wodą i zobaczymy czy spadnie...
Zjadłam na śniadanie kaszkę mannę na mleku. I co? I po godzinie cukier 138!!!!
Kurde... Nie mogę z rana szaleć z jedzeniem...
Margo25
Dziewczyny, czy któraś z Was z powodu cukrzycy rodziła przez cc lub ma ją w planach? Bo mnie trochę lekarze i położne straszą, że przy cukrzycy to najczęściej cesarka...
wiolonczela42
Raczej z powodu cukrzycy nie ma cc , chyba ze dziecko duze urośnie, ja miałam cc z powodu choleostazy i z powodu spadków tetna małego, cukrzycy w ogóle nie wpisali we wskazaniach do ciecia
Kaszy mannej na mleku tez nie mogłam , mleko badzo cukier podnosi
Kaszy mannej na mleku tez nie mogłam , mleko badzo cukier podnosi
edyta_o17
cześć. ja wogole nie mogłam na pierwsze śniadanie nabiału- zawsze miałam wysoki cukier.
No właśnie chyba to mleczko... A ja mleczna dziewczyna jestem i lubię. No cóż... Jeszcze trochę i może będę mogła mleczko z rana.
Margo: mi nic o CC gin nie mówiła. Jedynie co, to spróbujemy w 38tc wywołać poród, ale czy się uda? OBY!!!
Margo: mi nic o CC gin nie mówiła. Jedynie co, to spróbujemy w 38tc wywołać poród, ale czy się uda? OBY!!!
reklama
evi26
Witam dziewczyny ,dawno mnie to nie było brak czasu na cokolwiek ,po porodzie swiat się zmienia o 180 stopni ,nawet cukrow nie mam czasu mierzyc jak wygladaja po musze się zmobilizować i zobaczyć .
Margo - cukrzyca nie jest wskazaniem do cc tylko ewentualnie waga plodu spowodowana cukrzyca .
Mam takie pytanie a Marja urodzila?
Margo - cukrzyca nie jest wskazaniem do cc tylko ewentualnie waga plodu spowodowana cukrzyca .
Mam takie pytanie a Marja urodzila?
Podziel się: