reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Słodkie mamy :-)

Edyta -chcą nie chcą musisz być przygotowana na następny tydz ze dzidziuś już będzie .Ja mam wizyte o 17 mam nadzieje ze wszystko ok i cos się dzieje i już tez niedługo zobaczę malutka .

reklama
Oooo dziewczyny to ruszy się i tutaj z maluszkami. Nie będę już sama i będziemy się dzielić opiniami...ale fajnie:-)

My z mężem nie mieliśmy takiej możliwości romantycznego tygodnia bo u mnie akcja niespodziewanie ruszyła a szkoda bo teraz często nie mamy nawet siły na czułości.

kochane wrocilam z ktg- oczywiscie u mnie w szpitalu jak zwykle problem, mala nie chciala sie ruszac:/ strasznie mi wygniotly brzuch i co?- weszlam do domu i..............wody mi odeszly! boje sie! 3majcie kciuki! Prosze dajcie znac na majówkach ze ja juz!

Aisha trzymaj się dzielnie kochana.... z całej siły kciuki trzymam!!! A jak mąż zdąży dojechać z pracy?
Daj znać jak tam postępy idą. Ale fajnie Madzia już niedługo dołączy do Ady:-)
Swoją drogą w tych szpitalach to trochę niepoważnie podchodzą do badań. Skoro ciąża taka zaawansowana to po co tak mocno badać? Mi też po badaniu waody odeszły i o to mam trochę żal do mojej lekarki:wściekła/y:

No to Aisha super. Jak tylko będziesz mogła daj znać. trzymam &&&&&&&&&&&&
A mnie coś pobolewa brzuch.
Zobaczymy jak to bedzie mam nadzieje że wszystki już niedlugo przytulimy nasze maluszki do serducha:)

Oj dopiero wrocilam a tu takie rzeczy się dzieja !!!
Aisha - trzymam &&&&&&&&&&&& żeby wszystko poszlo ok .Na wizycie ok, mala wazy ok 3100 , szyjka miękka ,skrocona calkowicie,brak rozwarcia niestety to znaczy ,ze jeszcze pochodze do końca maja.

aisha: kciuki zaciskam!!!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& Żeby szybko i ładnie poszlo

A może już poszło?:-)

reklama
Dzien dobry dziewczyny .kolejny dzień upalu 28C ,cukry ok .Wlasnie nie wiem czy Aisha dawala komos numer tel sama jestem bardzo ciekawa czy już po .

Do góry