reklama
natalia_bis
Fanka BB :)
Oooo dziewczyny to ruszy się i tutaj z maluszkami. Nie będę już sama i będziemy się dzielić opiniami...ale fajnie:-)
My z mężem nie mieliśmy takiej możliwości romantycznego tygodnia bo u mnie akcja niespodziewanie ruszyła a szkoda bo teraz często nie mamy nawet siły na czułości.
My z mężem nie mieliśmy takiej możliwości romantycznego tygodnia bo u mnie akcja niespodziewanie ruszyła a szkoda bo teraz często nie mamy nawet siły na czułości.
kochane wrocilam z ktg- oczywiscie u mnie w szpitalu jak zwykle problem, mala nie chciala sie ruszac:/ strasznie mi wygniotly brzuch i co?- weszlam do domu i..............wody mi odeszly! boje sie! 3majcie kciuki! Prosze dajcie znac na majówkach ze ja juz!
natalia_bis
Aisha trzymaj się dzielnie kochana.... z całej siły kciuki trzymam!!! A jak mąż zdąży dojechać z pracy?
Daj znać jak tam postępy idą. Ale fajnie Madzia już niedługo dołączy do Ady:-)
Swoją drogą w tych szpitalach to trochę niepoważnie podchodzą do badań. Skoro ciąża taka zaawansowana to po co tak mocno badać? Mi też po badaniu waody odeszły i o to mam trochę żal do mojej lekarki
Daj znać jak tam postępy idą. Ale fajnie Madzia już niedługo dołączy do Ady:-)
Swoją drogą w tych szpitalach to trochę niepoważnie podchodzą do badań. Skoro ciąża taka zaawansowana to po co tak mocno badać? Mi też po badaniu waody odeszły i o to mam trochę żal do mojej lekarki
edyta_o17
No to Aisha super. Jak tylko będziesz mogła daj znać. trzymam &&&&&&&&&&&&
A mnie coś pobolewa brzuch.
Zobaczymy jak to bedzie mam nadzieje że wszystki już niedlugo przytulimy nasze maluszki do serducha
A mnie coś pobolewa brzuch.
Zobaczymy jak to bedzie mam nadzieje że wszystki już niedlugo przytulimy nasze maluszki do serducha
evi26
Oj dopiero wrocilam a tu takie rzeczy się dzieja !!!
Aisha - trzymam &&&&&&&&&&&& żeby wszystko poszlo ok .Na wizycie ok, mala wazy ok 3100 , szyjka miękka ,skrocona calkowicie,brak rozwarcia niestety to znaczy ,ze jeszcze pochodze do końca maja.
Aisha - trzymam &&&&&&&&&&&& żeby wszystko poszlo ok .Na wizycie ok, mala wazy ok 3100 , szyjka miękka ,skrocona calkowicie,brak rozwarcia niestety to znaczy ,ze jeszcze pochodze do końca maja.
reklama
Podziel się: