Hej Wam, wybaczcie ze nic nie pisalam. U mnie skurcze ucichły...dzis w nocy nic- zero, a jeszcze wieczorem cos czulam....
Z rana pojechalam na to ktg, nic sie nie dzieje, skurczy brak, ale smieszna sytuacja sie wywiązała:
Dr: Czy miała Pani nadciśnienie przed ciążą?
- nie
Dr: Czy ma Pani skurcze?
-nie
Dr: Czy dobrze czuje Pani ruchy?
-tak
Nie było by w tym nic dziwnego, gdybym to ja, a nie mężowy odpowiadał na wszystkie pytania
JA: (nie wytrzymałam) KOTEK TY TEŻ CZUJESZ RUCHY? (całą trójka w śmiech)
Tak się wczuł, że nawet ruchy czuje Ale Dr stwierdził, że to dobre podejście, denerwuje się wszystkim bardziej niż ja
A tata się śmiał, że mąż mógł sam jechać na to ktg, a nie mnie ze sobą ciągnąć
Cukry u mnie na czczo 91, po sniadaniu nie mierzylam juz, i teraz dopiero po obiedzie zmierze. Wczoraj po mega jedzeniu cukry super co bardzo mnie cieszy!
Z rana pojechalam na to ktg, nic sie nie dzieje, skurczy brak, ale smieszna sytuacja sie wywiązała:
Dr: Czy miała Pani nadciśnienie przed ciążą?
- nie
Dr: Czy ma Pani skurcze?
-nie
Dr: Czy dobrze czuje Pani ruchy?
-tak
Nie było by w tym nic dziwnego, gdybym to ja, a nie mężowy odpowiadał na wszystkie pytania
JA: (nie wytrzymałam) KOTEK TY TEŻ CZUJESZ RUCHY? (całą trójka w śmiech)
Tak się wczuł, że nawet ruchy czuje Ale Dr stwierdził, że to dobre podejście, denerwuje się wszystkim bardziej niż ja
A tata się śmiał, że mąż mógł sam jechać na to ktg, a nie mnie ze sobą ciągnąć
Cukry u mnie na czczo 91, po sniadaniu nie mierzylam juz, i teraz dopiero po obiedzie zmierze. Wczoraj po mega jedzeniu cukry super co bardzo mnie cieszy!
Ostatnia edycja: