reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Słodkie mamy :-)

Hej u mnie dzis na czczo 89, po I sniadaniu nie mierze bo na pewno ok. II sniadanie za mną. Na obiad brak pomysłu! Moze po poludniu zjem loda? :sorry2:

O 17.00 już wyjeżdżam na wizytę, strasznie ciekawa jestem jak będzie przebiegać. Troszkę brzuch mnie pobolewa, wczoraj w ogóle tak jakoś dziwnie, niby na miesiączkę ale tak ledwo ćmiło. Natalia jak skurcze u Ciebie?

wiolonczela podalabys mi jeszcze raz ten link do tej prawniczki?

Ostatnia edycja:
reklama
Hejka-. u mnie na czco 89/ potem po śniadaniu 106 więc ok. Teraz zjadłam obiad. usmażyłam naleśniki- sobie bez tłuszczu. zjadłam 2 i do tego dużą kupę surówki - mix sałat. zobaczymy jaki bedzie cukier.
Mnie dzis bolą plecy i pobolewa brzuch. Tak czuję na dole jakby mi się miednica rozłaziła:sorry2:. Maly do tego kopie- co chwila WC.
Jeszcze tak 2 tygodnie i chciałabym rodzic. Juz mi ciężko jak nie wiem.
Cukier może będzie wysoki ale trudno- będe bez ruchu - muszę sie położyc bo nie daje rady.

Dziś mnie naszło na kurczaka w potrawce z ryżem. Ale zrobiłam biały, bo ciemnego nie znoszę. Taki niedogotowany.... Ble ;-)
Zobaczymy jak cukry po tym obiadku. Mam straaaaaaaaaaaaaszną ochotę na loda. I co? I teraz mam czekać 2h? :baffled::confused:

Hej dziewczyny!
Nie odzywałam się od rana bo miałam mały stan alarmowy. Wczoraj mała była bardzo aktywna a dzisiaj od rana cisza. Strasznie się przestraszyłam i dzwoniłam nawet na IP z pytaniem co robić?Oczywiście kazali przyjechać a ja sama. W końcu zjadlam czekoladę i to ją ruszyło bo od tej pory non stop ją czuje:-)
Ja wczoraj cukry ok a dzisiaj tylko po śniadaniu mierzyłam i było 105 bo potem zupełnie głowy nie miałam na pomiary. Ale może to i lepiej bo po tej czekoladzie na pewno był wysoki i jeszcze bym się dodatkowo stresowała. Dzisiaj skurczy już brak a wczoraj jakieś pojedyncze tylko były. Niestety brzuszek twardnieje co kilkanaście minut:dry: na szczęście nie jest to bolesne.
Dzisiaj biorę ostatnią dawkę tabletek na podtrzymanie, jeszcze tylko do środy globulki a potem gin zadecyduje:-). Pewnie każe już odstawić i już mogę rodzić chociaż się boję bo kartagina tak długo się męczyła:tak:
Anilek i jak tam cukry po 1h?
Aisha &&&&&& za wizytę! Daj koniecznie znać jak wrócisz:tak::-)

Hej dziewczyny dopiero wrocilam do domu jestem strasznie zmeczona ,odebralam wyniki wymazu niestety dodatni :wściekła/y:,jeszcze tego mi trzeba bylo do szczescia .
Ja z tego wszystkiego dzis zjadlam wielki kawalek torta i 2 galki lodow cukier 131.
Dzis w nocy moja kuzynka urodzila syneczka 3150 ale jej zazdroszcze ,ze ma to juz za soba i ma malutkiego,ja tez chce moja malutka !

Mi dzis po południu licho. brzuch twardy jak kamień, kręgosłup pobolewa. Jakas taka dzis trzaśnięta jestem. Może to ta pogoda- u nas ma się na deszcz. kolacje dopiero zjadłam wiec pomiar za godzinkę. Mały dziś też szaleje-.
Miłego wieczorku:)

po kolacji 96.

Ostatnia edycja:
reklama
Hej Wam :) Prof. Jakiel bardzo poważny aczkolwiek przemiły człowiek. Wizyta trwała 10 minut ;) Cięcie ustalone na 14 maja, 13 maja mam się stawić do szpitala. Jeśli coś zacznie się wczesniej to wziąć skierowanie, badania i na szpital i zrobią cięcie tak czy siak, niestety szanse na cięcie przez profesora znikome, ale zapewnił,że na pewno zrobią to porządnie. Oby! No i mam wziąć wyniki badań kręgosłupa, bo wspomniałam, że mam zwyrodnienia w lędźwiach.

Cukry dzis ok, nie wiem jak po podwieczorku bo zjadlam kilka frytek a potem wyszlam i wchlonełam loda- nowy jakis, tzn ja go jeszcze nie jadlam- big milk nugat. Teraz zjadlam kolacje, pomiar za godzinke :)

Natalia to poród za pasem, podobno przed porodem dzidzia się bardzo uspokaja tak slyszalam.
Evi i co teraz jak ten wymaz dodatni???? Ja moze odbiore w pt rano o ile juz bedzie.

Do góry