reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Słodkie mamy :-)

Hej u mnie dzis na czczo 89, po I sniadaniu nie mierze bo na pewno ok. II sniadanie za mną. Na obiad brak pomysłu! Moze po poludniu zjem loda? :sorry2:

O 17.00 już wyjeżdżam na wizytę, strasznie ciekawa jestem jak będzie przebiegać. Troszkę brzuch mnie pobolewa, wczoraj w ogóle tak jakoś dziwnie, niby na miesiączkę ale tak ledwo ćmiło. Natalia jak skurcze u Ciebie?

wiolonczela podalabys mi jeszcze raz ten link do tej prawniczki?

Ostatnia edycja:
reklama
Hejka-. u mnie na czco 89/ potem po śniadaniu 106 więc ok. Teraz zjadłam obiad. usmażyłam naleśniki- sobie bez tłuszczu. zjadłam 2 i do tego dużą kupę surówki - mix sałat. zobaczymy jaki bedzie cukier.
Mnie dzis bolą plecy i pobolewa brzuch. Tak czuję na dole jakby mi się miednica rozłaziła:sorry2:. Maly do tego kopie- co chwila WC.
Jeszcze tak 2 tygodnie i chciałabym rodzic. Juz mi ciężko jak nie wiem.
Cukier może będzie wysoki ale trudno- będe bez ruchu - muszę sie położyc bo nie daje rady.

Dziś mnie naszło na kurczaka w potrawce z ryżem. Ale zrobiłam biały, bo ciemnego nie znoszę. Taki niedogotowany.... Ble ;-)
Zobaczymy jak cukry po tym obiadku. Mam straaaaaaaaaaaaaszną ochotę na loda. I co? I teraz mam czekać 2h? :baffled::confused:

Hej dziewczyny!
Nie odzywałam się od rana bo miałam mały stan alarmowy. Wczoraj mała była bardzo aktywna a dzisiaj od rana cisza. Strasznie się przestraszyłam i dzwoniłam nawet na IP z pytaniem co robić?Oczywiście kazali przyjechać a ja sama. W końcu zjadlam czekoladę i to ją ruszyło bo od tej pory non stop ją czuje:-)
Ja wczoraj cukry ok a dzisiaj tylko po śniadaniu mierzyłam i było 105 bo potem zupełnie głowy nie miałam na pomiary. Ale może to i lepiej bo po tej czekoladzie na pewno był wysoki i jeszcze bym się dodatkowo stresowała. Dzisiaj skurczy już brak a wczoraj jakieś pojedyncze tylko były. Niestety brzuszek twardnieje co kilkanaście minut:dry: na szczęście nie jest to bolesne.
Dzisiaj biorę ostatnią dawkę tabletek na podtrzymanie, jeszcze tylko do środy globulki a potem gin zadecyduje:-). Pewnie każe już odstawić i już mogę rodzić chociaż się boję bo kartagina tak długo się męczyła:tak:
Anilek i jak tam cukry po 1h?
Aisha &&&&&& za wizytę! Daj koniecznie znać jak wrócisz:tak::-)

Hej dziewczyny dopiero wrocilam do domu jestem strasznie zmeczona ,odebralam wyniki wymazu niestety dodatni :wściekła/y:,jeszcze tego mi trzeba bylo do szczescia .
Ja z tego wszystkiego dzis zjadlam wielki kawalek torta i 2 galki lodow cukier 131.
Dzis w nocy moja kuzynka urodzila syneczka 3150 ale jej zazdroszcze ,ze ma to juz za soba i ma malutkiego,ja tez chce moja malutka !

Mi dzis po południu licho. brzuch twardy jak kamień, kręgosłup pobolewa. Jakas taka dzis trzaśnięta jestem. Może to ta pogoda- u nas ma się na deszcz. kolacje dopiero zjadłam wiec pomiar za godzinkę. Mały dziś też szaleje-.
Miłego wieczorku:)

po kolacji 96.

Ostatnia edycja:
reklama
Hej Wam :) Prof. Jakiel bardzo poważny aczkolwiek przemiły człowiek. Wizyta trwała 10 minut ;) Cięcie ustalone na 14 maja, 13 maja mam się stawić do szpitala. Jeśli coś zacznie się wczesniej to wziąć skierowanie, badania i na szpital i zrobią cięcie tak czy siak, niestety szanse na cięcie przez profesora znikome, ale zapewnił,że na pewno zrobią to porządnie. Oby! No i mam wziąć wyniki badań kręgosłupa, bo wspomniałam, że mam zwyrodnienia w lędźwiach.

Cukry dzis ok, nie wiem jak po podwieczorku bo zjadlam kilka frytek a potem wyszlam i wchlonełam loda- nowy jakis, tzn ja go jeszcze nie jadlam- big milk nugat. Teraz zjadlam kolacje, pomiar za godzinke :)

Natalia to poród za pasem, podobno przed porodem dzidzia się bardzo uspokaja tak slyszalam.
Evi i co teraz jak ten wymaz dodatni???? Ja moze odbiore w pt rano o ile juz bedzie.

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry