reklama
edyta_o17
Fanka BB :)
no ja kolację zjadłam. wiec po mierzeniu chyba też strzele sobie loda- bo jak wszystkie to wszystkie. w sumie to dzis też chodziły za mną.
po obiedzie cukier 108. byłam na spacerku sloneczko swieci- ale ten cholerny wiatr
ide do sklepu po lody
po obiedzie cukier 108. byłam na spacerku sloneczko swieci- ale ten cholerny wiatr
ide do sklepu po lody
edyta smacznego! evi no dokładnie- dzien loda a ja- grzech- ciasto jem...
Ej ja nie wiem ale po moich ciastach cukier mi skacze po malym kawaleczku- po ogromnym kawalku ciasta tesciowej cukier 116... :-) W ogole dzis zjadlam o 2 posilki wiecej (loda i po ciescie jeszcze normalna kolacje) a chce jeszcze normalnie posilek nocny zjesc, tylko musze poczekac chociaz do 23.00. Do jutra!
Ej ja nie wiem ale po moich ciastach cukier mi skacze po malym kawaleczku- po ogromnym kawalku ciasta tesciowej cukier 116... :-) W ogole dzis zjadlam o 2 posilki wiecej (loda i po ciescie jeszcze normalna kolacje) a chce jeszcze normalnie posilek nocny zjesc, tylko musze poczekac chociaz do 23.00. Do jutra!
Ostatnia edycja:
aniołek: kiełbaska z grilla, ziemniaczki 2 z grilla, sałata z rzodkiewką i ogórkiem i jogurtem naturalnym gęstym i pól zgrillowanego serka camembert... Taki miałam obiad. Aha! i 3/4 szkl. soku pomarańczowego 100% Więc powiedziałabym, że bez większych wyrzeczeń...;-)
evi26
Fanka BB :)
Dzien dobry dziewczyny:-) ,u mnie dzis piekna pogoda to dobrze bo mam mase spraw dzis ,dzis wybieram wyniki z wymazu i mam nadzieje ,ze nie mam tego syfu.Jade takze do domu rodzinnego na urodziny mojego chrzesniaka z tortem ktorego robilam super wyszedl ,mam nadzieje ,ze szczesliwie dojade bo jade sama a to 100 km m jak zwykle w pracy .
Wiec dziewczyny zycze wam milego dnia bez zadnych ekscesow bolowo-porodowych :-)
Wiec dziewczyny zycze wam milego dnia bez zadnych ekscesow bolowo-porodowych :-)
reklama
Podziel się: