reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Słodkie mamy :-)

reklama
no ja kolację zjadłam. wiec po mierzeniu chyba też strzele sobie loda- bo jak wszystkie to wszystkie. w sumie to dzis też chodziły za mną.
po obiedzie cukier 108. byłam na spacerku sloneczko swieci- ale ten cholerny wiatr:crazy::crazy:
ide do sklepu po lody:)

edyta smacznego! :) evi no dokładnie- dzien loda :-D a ja- grzech- ciasto jem...

Ej ja nie wiem ale po moich ciastach cukier mi skacze po malym kawaleczku- po ogromnym kawalku ciasta tesciowej cukier 116...:szok: :-) W ogole dzis zjadlam o 2 posilki wiecej (loda i po ciescie jeszcze normalna kolacje) a chce jeszcze normalnie posilek nocny zjesc, tylko musze poczekac chociaz do 23.00. Do jutra!

Ostatnia edycja:
aniołek: kiełbaska z grilla, ziemniaczki 2 z grilla, sałata z rzodkiewką i ogórkiem i jogurtem naturalnym gęstym i pól zgrillowanego serka camembert... Taki miałam obiad. Aha! i 3/4 szkl. soku pomarańczowego 100% Więc powiedziałabym, że bez większych wyrzeczeń...;-)

Hej Dziewczyny!!!

U mnie cukier ok .

Mala mnie dzis kopie na calego i to jakos nisko - albo pecherz mnie boli- sama juz czasami nie wiem .

Ide spac , jutro troszke nadrobie forum , bo widze,ze sie duzo dzieje.

Dzien dobry dziewczyny:-) ,u mnie dzis piekna pogoda to dobrze bo mam mase spraw dzis ,dzis wybieram wyniki z wymazu i mam nadzieje ,ze nie mam tego syfu.Jade takze do domu rodzinnego na urodziny mojego chrzesniaka z tortem ktorego robilam super wyszedl ,mam nadzieje ,ze szczesliwie dojade bo jade sama a to 100 km m jak zwykle w pracy .
Wiec dziewczyny zycze wam milego dnia bez zadnych ekscesow bolowo-porodowych :-)

reklama
Do góry