reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

slodkie KILOGRAMY...:)

rusia nie przejmuj sie-ja tez bylam do pewnego momentu przerazona a teraz waga mi stanela na 12-13 od prawie 2 miesiecy. moze juz nie pojdziesz do przodu :-) ja sie tak ludze. teraz sie zaczelam zastanawiac czy to dobrze ze nie tyje nic bo moze synus nie rosnie?...:-(

na pewno wszystko jest ok- przeciez jestesmy pod stala kontrola lekarska...gdzies czytalam w necie ze teraz dzidzius ..my..te wody nieznacznie beda przybywac na kg...wiec nie przejmuj sie..:) no u mnie niby idzie spokojniej...ale idzie wciaz do przoduuu.........;/...

reklama
rusia juz sie chyba nie denerwuje. wlasnie sie zwazylam i jednak tez do przodu ale luz w miare-61 kilo wiec od 2 miesiecy to nie jest tragedia. to chyba to ciasto ostatnio :dry:

jA niestety w domku wagi nie mam i muszę tydzień poczekac na magiczną wagę gmerka ;-) Jednakże na bank idę do przodu, nie sądzę aby dodatkowe kilosy były jedynie moim wyobrażeniem bądź woda... Jednak półtora tygodnia u mamci (ach te codzienne wypieki aby dogodzić podniebieniu córci ;)) Na pewno pokażą swą bezlitosną twarz u gina :cool2: Było +13, a teraz? Obstawiam +15 (oby TYLKO!!!) :sorry:

Louise- taki urok, ze rooosniemy...u mnie 12 kg na plusie...ale pije ..szczegolnie przez te upaly jak smoooczycaaa...wiec ludze sie, ze to sporo tez wody:?....
swoja droga Klaudia ur sie 3,5 kg..teraz to bedzie chloopisko cos czuje...gin tez mi mowil, ze do malych to on razcej nie bedzie nalezal;/...maz 2 m..ja 180..no wiec;/...pisze sie zdecydowanie na cc:D

emih no to my chyba leb w leb idziemy z ta waga prawie...:-) tyle ze ty pare tygodni starsza ciaza niz ja wievc ja jeszcze podrosne troche ;-)

madzik zazdroszcze :-) masz idealnie z waga. ja patrzac na dzisiejsze 61 kilo-mam 14 na plusie-startowalam z 47iu kilo.

rusia to faktycznie dzidzius moze byc dosc duzy :-) no jak masz mozliwosc wyboru cc to moze faktycznie bedzie latwiej i szybciej tak urodzic :-) bo ty z tego co pamietam juz mialas 1 porod przez cc nie? a u was jak 1 jest cc to drugi tez mozesz miec taki chyba na zyczenie? ja tez cholerka mam nadzieje ze to woda u mnie duzo z tych kiulogramow robi. oby ;-)

Byłam wczoraj u lekarza i w sumie mam 13 kg na +, ale szczerze to nie wiem gdzie je mam bo nie zmieniłam nawet rozmiaru spodni... ciągle mam S, do tego w sumie jedyne w co się nie mieszczę to w płaszcz, trzeba przesunąć guziki:)

reklama
Własnie Aniu...
JA też się mierzyłam, bo wszyscy wokół mówią że mam brzuch jak przy poprzednim porodzie (z tym że szpiczasty- że niby na chłopaka bla bla bla) I faktycznie- 108cm... co do joty... To ile on jeszcze urośnie????? Waga gdzieś ok 76kg :/

Do góry