reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

slodkie KILOGRAMY...:)

14kg na plusie - 69kg w sumie...nie jest źle...w planach miałam nie przekroczyć 70kg...ale jak zaczną się upały to będzie to nierealne...czas pokaże...

reklama
ja z racji, że pomieszkujemy u rodziców,nie ważę się.. może to i lepiej, bo czuję, że mi znowu się przytyło:wściekła/y:

Ja się wczoraj zważyłam i waga wskazała 70kg 300g !!!! SZOK to by było ponad 17 kg na plus ale wydaje mi się, że po prostu wczoraj mi sie woda zatrzymała bo cały czas ważyłam 67-68kg.:zawstydzona/y:

Chuderlaki jedne :-D
Mi właśnie puknęło 76 Kg:wściekła/y: wstyd nawet mówić:zawstydzona/y: masakra jakaś, małżowi się chyba nie przyznam:no:
U mnie by było hmmm + 18 kg:cool:

acha!
czyli jednak przebijan was wszystkie- jak pisałam na początku ciąży...
Mam 25kg na plusie laski, w tym 9kg w ciągu ostatniego miesiąca :-:)-:)-:)-(

ja z racji, że pomieszkujemy u rodziców,nie ważę się.. może to i lepiej, bo czuję, że mi znowu się przytyło:wściekła/y:

Mnie też mąż odstawił do rodziców, bo za często ma wyjazdy służbowe... no i jak mama zaczęła mi dogadzać ... 19 kg na plusie:baffled:

jeżeli urodzę w terminie, to chyba dobiję do 20...

reklama
no to i ja przekroczyłam plany, miało być góra do +10 kg jak na razie jest 11 a jeszcze 2 tyg zostało. Może już teraz nie przytyję. W sumie nie jest źle na razie tylko kg ponad plan :happy2:

Do góry