reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

slodkie KILOGRAMY...:)

na dzien dzisiejszy 10 kg na plusie.
Z pierwsza ciążą przytyłam 18 kg i bylam wielka jak maszyna. opuchnieta calusia, jak lezalam na patologii przed porodem to polozna sie smiala ze mam nos jak jacson przed operacja. nogi byly koszmarne zadne byty jestnie takie sandały na rzepy. Wrocilam do swojej wagi. Zobaczymy jak to teraz bedzie. Chciałabym szybko wrocic ale z moim zapalem cięzko to widze

reklama
ja znow wrocilam do wagi 61,5. czyli 14, 5 na plusie. 34 tygodnie skonczone....ehhhhh...w 15 sie nie zmieszcze, ni ch...a :-):sorry:

37 tydzien skonczony plus 10 ,w porywach +10,5 -już nie tyję coś....

Ostatnio edytowane przez moderatora:
A ja znowu tyję mimo salmonelli przebyteji diety restrykcyjnej. Mam 17 na plusie i raczej prowadzę w Waszym rankingu. Ale trudno. Będę miala co robić po porodzie :zawstydzona/y:

mruczka razem bedziemy mialy co robic bo ja tez niemalo juz waze a swoje pewnie dobije przy tym lezeniu bez ruchu prawie :-) no i supcio do nas dolaczy bo ona pisala ze 20 ma na plusie. w co mi sie nie chce wierzy ogladajac wasze fotki....ale skoro sie upieracie...-nie mam was jak sprawdzic :-)

reklama
To ja się łapie w rankingu bo u mnie 18kg na plusie, a zdjęcie widziałyście wiec wiecie że nie kłamię !!!
Ale co tam po porodzie ostro się wezmę za siebie...oby tylko te obietnice nie spełzły na niczym!!

Do góry