reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

slodkie KILOGRAMY...:)

reklama
dzis byl i basen intensywne plywanie ok 2 h i wieczorkeim 20 km na rowerku...

jejku ile jeszcze przed nami....................

rusia - a jaki Ty masz ten rowerek stacjonarny? moze bym sobie zafundowala? widac, ze nogi sie poprawiaja!?

ja mam najgorszy problem z ramionami, przed ciaza wszedzie bylam w miare drobna, w sensie nie za duzo nie za malo, ale ramiona zawsze mialam (taki zwiotczaly miesien po plywaniu 0- kiedys trenowalam. Teraz w ciazy to ramiona mam juz jak babinka normalnie albo Pudzian :/ wiecie co mozna zrobic by ramiona ogarnac nie napinajc brzuszka?

tweenie - ja w basen nie wierze! Lubie bardzo plywac, ale od mojego trenowania w mlodosci mam barki wieksze i pozostalosc tych moich ramion zwisajacych, wiec sie na base pogniewalam! :)

z reszta ja mam bakterie w moczu, wiec pewnie tez nie moge, bo podatnosc na infekce mi sie zwiekszyla, a na basenie od cholery tego wszystkiego!

ja zaraz po ślubie przytyłam 4 kg :/ Podobno tak już jest Myślałam, że zrzucę, a tu klops - dopiero rosnę...

o tak... to prawda, ślub ma takie znaczenie, że podświadomie że czujesz, że jesteś piękna i idealna dla ukochanego :-) ja też po ślubie zrobiłam się tu i ówdzie zaokrąglona :-p ale mąż to sobie chwali ;-)
Teraz dopiero nabierzemy ciałka, ale z tego co wiem większość mężczyzn uważa za pociągającą kobietę w ciąży i po :-) bo dla ich ego to wiadomość "ona jest płodna" i "ja też bo to moje dziecko!" :-p :-D hihi oto jedna z dobrych stron naszego stanu i rośnięcia ;-)

butterfly - moj maz, cale zycie wychowywal sie ze starsza o 4 lata siostra, ktora w pasie mozna zlapac obiema rekoma. On sie wychowal, ze kobieta tak wyglada, z reszta jego mama tez szczuplutka a juz 50 lat. Niesamowite, ale taka przemiane materii maja, wiec ja sie czuje jak slonik teraz i az sie boje do tesciow jechac! Ja wiem ze mnie moj mezus kocha, ale najwazniejsze jest dla mnie jak ja sie ze soba czuje, a nie co on sadzi. Ja zdecydowanie wole siebie o te 11 kilo mnie :) no ale coz! ciaza! Mialam nadzieje ze zatrzyma sie ta waga na 15 kg, ale coraz bardziej obawiam sie, ze niekoniecznie tak sie stanie :/

nie wiem, jak to jest, ale przed ślubem nie schudłam, waga ciągle taka sama. A tu włażę po kilku tyg (z czego 2 w ciepłym Egipcie byliśmy, więc się mało jadło) na wagę, a tu 4 kg więcej. M też wagowo urósł. Koleżance od tak 8 kg przybyło w ciągu 3 mies, a tryb życia prowadzimy taki sam, jak przed ślubem, nie obżeramy się całe dnie, a tu klops

reklama
Do góry