reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

slodkie KILOGRAMY...:)

reklama
hehe ja też 168 cm :-p żeśmy się dobrały tym wzrostem ;-) ja 5 marca ważyłam 69kg. miałam kilogramik do przodu. teraz w ten piątek okaże się czy może coś więcej będzie... :-) choć szczerze nie sądzę, choć to dziwne ale "rosnę" ale nie tyję... hm...
wydaje mi się za to że poszerzyłam się w bioderkach, ale że szczuplaczkiem nie byłam przed ciążą (wyglądam dość dorodnie - tak jak teraz tyle że w brzusiu 15cm mniej :-)) to chyba mi się poprostu rozkłada wsio... poza tym nóżki wyszczuplały ;-) to się wyrównało ihihi

ja jestem w 26 tc, mam 171 cm i waze juz 71 kg, przytylam juz 11. Niestety czuje sie wieksza wszedzie. Gdy zaczelomnie to dobijac zapisalam sie na joge dla ciezarnych- samopoczucie troche mi sie poprawilo, juz przelknelam to ze jestem wieksza. Nie sadzilam, ze tak "urosne" w ciazy, zwlaszcza ze moja waga raczej nie drgala specjalnie... mam nadzieje, ze wszystko szybciutko z nas zejdzie i tego serdecznie nam zycze!! :]
Ja juz mam nawet specjalny plan na chudniecie po porodzie :]

Ja przy 172cm ważyłam dziś 73,5kg, ale startowałam z 69kg więc szczuplakie mnie byłam :-p, na razie się trzymam, ale ostatnio 1,5kg w 2 tygodnie :growl:.

Witajcie dziewczyny! Ja przytylam 7kg od poczatku, ale fakt, ze ruchu mi nie brakuje. Jeszcze tydzien temu jezdzilam na snowboardzie, a na codzien odprowadzam syna do przedszkola jadac na rolkach, bo on pedzi na rowerku. Z poczatku tez sporo wymiotowalam, wiec waga zaczela rosnac dopiero w trzecim miesiacu. Nie martwcie sie. Zeszlym razem przytylam 16kg a juz w dzien po poroszie mialam na plusie tylko 7,5kg i wszystko stracilam karmiac piersia. To najskuteczniejsza z diet.

W lutym w górach byłam i już wtedy lekarz mi na nartach zabronił jeździć...
Może bym tyle nie przytyła jak bym się więcej ruszała :)

ja chyba bym tez na rolkach ani na zadne inne sporty sie nie wybrala...nie teraz mino, ze uwielbiam sport! ...codziennie jezdze na roerze-stacjonarnym ok 10-20 km i conajmniej raz w tyg na basen...teraz czesciej...Jutro pedze:)

reklama
a i tak jakos tak te kg same wskakuja, mimo, ze sie nie objadam slowo!!...juz mam 7,5 kg .. brzuch o wiele wiekszy niz przy Dusi...co zrobic:sorry2:

Do góry