reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

slodkie KILOGRAMY...:)

ja 10 na plusie w dresiku i bez butow-masakra. jestem pewna ze to po tej z-j-e-b-a-n-e-j luteinie.dosc ze o wiele wiecej po niej tyje (ten miesiac jak nie jadlam niecaly kiloram a tak to po 2 ponad), to jeszcze mi sie woda po tym zatrzymuje-nie powinnam jesc tyle hormonow!!!!. gin tez mnie zawsze w butach wazy-dlatego nie chodze do niego w "newrockach" (-laze w nich cala zime), z ktorych kazdy wazy 1,5 kilo :-) :-) :-)

reklama
U mnie 3,5 na plusie, było już prawie 4, ale przez chorobę znowu trochę schudłam, a u lekarza, dziś mi odjęła na ubranie i buty 1,4kg, a ostatnio 0,5kg, dobrze, że sama się ważę w domu, bo bym zgłupiała :-D.

No niestety, ja dokładnie powiem za tydzień, ale tak pi razy oko 24 tydz i +8-9kg

Ostatnia edycja:
U mnie już 7 na plusie (a tak niedawno było 4) Dzisiaj gin stwierdził że bardzo dobrze. Należę do tych szczuplejszych (zaczynałam mając 49 kg) więc mój M się cieszy i ma nadzieje że coś mi z tego zostanie :-)

Cześć dziewczyny :-)

Ja urzęduje na pod forum Sierpień, mam termin na 3.08, ale po mimo mniejszej ciąży ważę więcej od Was, Ja ważyłam 60 kg przed ciążą, a teraz mam już 70 :baffled: Ale nigdzie tego nie widać oprócz brzuszka i piersi to moja pierwsza ciąża i nie wiem jak to dalej będzie, ale nie martwię się i nie patrzę na wagę :tak: W końcu tego czego dzidzia mamusi nie zabierze to mamusia sama zrzuci :-D:-D

Pozdrawiam Was serdecznie :-)

reklama
u mnie juz 7 na plusie,od ostataniej wizyty która byla 3 tyg temu 2,5kg poszło w góre, a gin sobie zażartował i mówi mi "pani anetko to moge juz na końcu karty wpisać 100?" i tak małymi literkami 100kg wpisał haha

Do góry