reklama
bra00721
Fanka BB :)
Paula pytałas na maju o spanie... u mnie nie lepiej. mała budzi się jak w zegarku co 2 godziny, staram się jej nie karmić za każdym razem, aby brzuszek trochę odpoczął od karmienia i udaje się po dwarunkiem, że to ja ją biorę z łóżeczka. ostatnio jest ciągle tylko mama i mama. jak M do niej wstanie w nocy to płacz od razu, a jak ja ją wezmę to spokmój i cisza. wczoraj po raz pierwszy nie dała sie uśpić M. było tylko mama i mama i jak mama wzięła to sen po 10 minutach bez marudzenia trochę to męczące ale z drugiej strony jak słodkie
Wczoraj okolo polnocy - mala spala juz od 20.00, my jeszcze nie - slysze jakis dziwny krzyk - nagly, stlumiony taki, z sypialni - ide do malej patrze do lozeczka - nie ma jej!!
Koldra przykrywa cale lozko, uchylam od strony glowki nie ma!
..a ta mala bzdziagwa lezy glowa pod przebierakiem, na drugim koncu lozeczka i jeszcze przykryta kolderka szczelnie!
Jak ona to zrobila to nie wiem.. i to musialo byc przez sen - bo jakby sie bawila, a wtedy zdarza jej sie takie przemieszczanie po lozeczku - to byloby slychac z drugiego pokoju, ze co sie dzieje, jak zawsze..
Chyba rosnie mi maly lunatyk!
Koldra przykrywa cale lozko, uchylam od strony glowki nie ma!
..a ta mala bzdziagwa lezy glowa pod przebierakiem, na drugim koncu lozeczka i jeszcze przykryta kolderka szczelnie!
Jak ona to zrobila to nie wiem.. i to musialo byc przez sen - bo jakby sie bawila, a wtedy zdarza jej sie takie przemieszczanie po lozeczku - to byloby slychac z drugiego pokoju, ze co sie dzieje, jak zawsze..
Chyba rosnie mi maly lunatyk!
Maja niezle mala chciala się pobawić po prostu w chowanego ale jej się usnelo zanim krzyknela " szukajcie " )
a u nas ze spaniem było tak pięknie...2 miesiące chodził spać ok 20, usypiał sam w łóżeczku - wstawał ok 8 oczywiscie czasami trzeba bylo kilka razy wstac zeby dac smoka czy poprawić kołderkę,
a teraz aaaaaaaa, usnąć sam nie chce, najlepiej na duuużym łóżku albo rączkach no i w nocy jakieś dzikie krzyki są... a i zauwazylam ze ostatnio polubił spanie na brzuchu, tyle ze w lozeczku jak sie zaczyna gramolic to jest glowa w szczebelkach i marudzi wtedy bo sie klinuje
a u nas ze spaniem było tak pięknie...2 miesiące chodził spać ok 20, usypiał sam w łóżeczku - wstawał ok 8 oczywiscie czasami trzeba bylo kilka razy wstac zeby dac smoka czy poprawić kołderkę,
a teraz aaaaaaaa, usnąć sam nie chce, najlepiej na duuużym łóżku albo rączkach no i w nocy jakieś dzikie krzyki są... a i zauwazylam ze ostatnio polubił spanie na brzuchu, tyle ze w lozeczku jak sie zaczyna gramolic to jest glowa w szczebelkach i marudzi wtedy bo sie klinuje
reklama