reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Słodki sen naszych pociech :)

Chyba faktycznie ten dzień jakiś taki, bo ja najchętniej też bym się położyła, albo chociaż zaszyła w jakiś kącie z książką...

reklama
a u nas dziś super! pierwszy raz od porodu się wyspałam:-D
Zochna przebudziła się w nocy, ale smoczek ją uspokoił i obudziła się na jedzenie po 6 (!) i później o 9.30:-)
a ostatnio znów budziła się o 2 lub 3 na jedzenie, po przestawieniu czasu wszystko się poknociło.

A moje dziecko dziś spało od 20 do 6 bez żadnej pobudki co się u nas nie zdarza i stwierdziłam, że ona śpi jak jej się podoba i nic jej nie zrobię raz śpi do 5 i budzi się w nocy po kilka raz a dziś masz zmiana......och te dzieci :))

z moim synkiem nie mam problemu tfu tfu tfu , zasypia nadal ok 19.30 -20 a budzi się w nocy różnie czasami tylko do 23 chce częściej cycać a potem śpi do rana już a czasami co 3 godz chce pocycać ale ogólnie jestem zadowolona :tak::-)

reklama
Mati wczoraj zdrzemnął się chwilę przy jedzeniu i potem hulaj dusza, piekła nie ma. Ale jak pogasiłam światła i przytuliłam go w naszym wyrku i dałam cyca to odpłynął w 10 minut.

Futrzaczek nie chwal, nie chwal!!! :-D

Do góry