reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Słodki sen naszych pociech :)

Chyba faktycznie ten dzień jakiś taki, bo ja najchętniej też bym się położyła, albo chociaż zaszyła w jakiś kącie z książką...

reklama
a u nas dziś super! pierwszy raz od porodu się wyspałam:-D
Zochna przebudziła się w nocy, ale smoczek ją uspokoił i obudziła się na jedzenie po 6 (!) i później o 9.30:-)
a ostatnio znów budziła się o 2 lub 3 na jedzenie, po przestawieniu czasu wszystko się poknociło.

A moje dziecko dziś spało od 20 do 6 bez żadnej pobudki co się u nas nie zdarza i stwierdziłam, że ona śpi jak jej się podoba i nic jej nie zrobię raz śpi do 5 i budzi się w nocy po kilka raz a dziś masz zmiana......och te dzieci :))

z moim synkiem nie mam problemu tfu tfu tfu , zasypia nadal ok 19.30 -20 a budzi się w nocy różnie czasami tylko do 23 chce częściej cycać a potem śpi do rana już a czasami co 3 godz chce pocycać ale ogólnie jestem zadowolona :tak::-)

reklama
Mati wczoraj zdrzemnął się chwilę przy jedzeniu i potem hulaj dusza, piekła nie ma. Ale jak pogasiłam światła i przytuliłam go w naszym wyrku i dałam cyca to odpłynął w 10 minut.

Futrzaczek nie chwal, nie chwal!!! :-D

Do góry