reklama
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
marzena mówisz o metodzie T.Hogg??
straszna jest ta metoda... wolę sobie poleżeć z dzieckiem w łózku a późńej je odożyć już śpiące ;-)
straszna jest ta metoda... wolę sobie poleżeć z dzieckiem w łózku a późńej je odożyć już śpiące ;-)
u nas to samo.Takie wstawanie co godzinę było przez tydzień, ale byliśmy zen i już się normuje.3 pobudki 19-9, więc nie jest źle.Oczywiście w każdej chwili może się to zmienić, jak to u dzieciaków.Codziennie nowe wyzwania:-)
bra00721
Fanka BB :)
U nas niezmiennie: pobudka co 2 godzinki w nocy jutro będę u pediatry, może to kwestia zmiany diety przed spaniem, ale z drugiej strony na wiele wskazowek nie liczę, bo ostatnio (2 tygodnie temu) powiedziała, aby absolutnie nie wprowadzać jeszcze glutenu ani kaszek
basiekkk
Jaipur racja, racja .
U nas tej nocy było co trzy godziny am, więc zawsze to o wiele lepiej niż co godzinę.
Ja zawsze podstawiam pod dystrybutor z mlekiem;-) jak tylko zaczyna się wiercić porządnie. A dzisiaj jakoś około 3 nie usłyszałam jak się wierci, usłyszałam dopiero jęki wiec nakarmiłam, myślałam, że zasnęła, chciałam odłożyć no i się wybudziła, więc znów wzięłam do nas i drzemię a młoda coś gada, pogadała, pogadała i sama zasnęła nawet bez moniuszki:-).
U nas tej nocy było co trzy godziny am, więc zawsze to o wiele lepiej niż co godzinę.
Ja zawsze podstawiam pod dystrybutor z mlekiem;-) jak tylko zaczyna się wiercić porządnie. A dzisiaj jakoś około 3 nie usłyszałam jak się wierci, usłyszałam dopiero jęki wiec nakarmiłam, myślałam, że zasnęła, chciałam odłożyć no i się wybudziła, więc znów wzięłam do nas i drzemię a młoda coś gada, pogadała, pogadała i sama zasnęła nawet bez moniuszki:-).
Ostatnia edycja:
bra00721
bombelq u nas pierwsza drzemka ok 10 - trwa 30 minut
druga po mleczku o 12- staram sie , aby była na spacerku- 30-40 minut
trzecia ok 16-17- trwa tez ok 30 minut, ale zdarza się, że jest następna jeszcze przed 18, czyli przed samą kąpielą i spaniem
0k 18:30 - kapiel , a po kapieli
ok 19-19:30 - spanko z dwoma przebudzeniami zanim zaśnie na dobre :-)
druga po mleczku o 12- staram sie , aby była na spacerku- 30-40 minut
trzecia ok 16-17- trwa tez ok 30 minut, ale zdarza się, że jest następna jeszcze przed 18, czyli przed samą kąpielą i spaniem
0k 18:30 - kapiel , a po kapieli
ok 19-19:30 - spanko z dwoma przebudzeniami zanim zaśnie na dobre :-)
reklama