reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Słodki sen naszych pociech :)

reklama
Mój wczoraj urządził taki cyrk przed spaniem, że chyba cały blok go słyszał. Ostatecznie zasnął głodny, bo mleka ani tknął. Musiałam później na śpiocha karmić, na szczęście zjadł bez szemrania.
Jeszcze mam pytanie techniczne: czy zdjęłyście już z łóżeczek ochraniacze na szczebelki? Ja się ostatnio zastanawiałam to kiedy trzymać to cudo w łóżeczku.

Jaipur ale od po 5tej ja siedziałam i patrzyłam czy on oddycha bo się wtulił w ochraniacz od łóżeczka.Potem wierciłam się w wyrku do 7mej aż w końcu padłam :)
Mam nadzieję,że to spanie u Igora już tak zostanie..chociaż wyjeżdżamy teraz na weekend i boje się,że mu się odmieni :(

Ania faktycznie pozazdrościć. U nas drugi tydzień masakra, je co 2 godziny, budzi się z krzykiem, 5 rano na nogach, wszystko przez zęby.

I nas niezle bo w nocy od czasu do czasu obudzi sie na jedzenie a tak to spi ladnie nawet od 20 do 8 w dzien tez roznie ale raczej chodzi spac co 2-3 godz na godz albo pol.

madzik ja się zastanawiam skąd wytrzasnąć ochraniacz na wszystkie szczebelki.Bo mi junior wypełza ze strefy "chronionej" wtyka kończyny pomiędzy szczebelki, energicznie nim machając.I głową poprawiając:/

Jaipur ja mam na około praktycznie ochraniacz i to nic nie daje. Igor zakłada nogi na niego i też wystawia przez szczebelki.
Zdjęcie0367.jpg

U nas też ochraniacz jeszcze jest i pewnie jeszcze długo będzie. Moja identycznie jak Igorek i Juniorek wierci się jak szalona.
U nas dzisiaj też żarełko co dwie, trzy godzinki, pierwsza pobudka o 12, a czarę goryczy przelała wielka, śmierdząca kupa o 4 :-D.

reklama
A było kupować takie małe, kijowate łóżeczka? :-D:-p
Nasze jest tak duże i wygodne, że można w nim robić bezpiecznie obroty :-p

Do góry