reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Słodki sen naszych pociech :)

No ja też uwielbiałam pozycję na brzuchu. Wręcz nie mogłam się doczekać porodu, żeby wreszcie wyspać się na brzuchu a tu zonk, cycki przeszkadzają jak nie urok to sraczka ;-)
Hope widać nasze córy po nas odziedziczyły ulubioną pozycję do spania. Niech się dziołchy nacieszą bo jak będą w naszym wieku to lipka nie pośpią.

reklama
Mój mały to jakiś dziwny jest, bo jak byliśmy na bioderkach w trzecim tygodniu to dostaliśmy zalecenie leżenia na brzuszku i Julek taką pozycję po prostu kochał:) Potem trochę podrósł, odwidziało mu się i teraz leżenie na brzuszku jest be:)

moja też czasem sama zasypia ale to w dzień ... w nocy zawsze przy cycu jak je sotatni posiłek a późńiej ją odkładam do łózeczka , włączam melodyjki na kilka minut i spi do rana :-p

Moj tez juz coraz mniej spi na brzuskzu nawet mozna powiedziec, ze wcale! Kreci glowa na boki wtyka nos w poduche i nie podoba mu sie. Ale od kilku dni, jak kolki sa slabsze i sie tak nie meczy to potrafi zasnac duuuuzo wczesniej i przesypia mi ok 6godz, zje i dalej kima jakies 3-4 godz wiec dziekowac niebiosom, ze chociaz noce mam przespane

a mi mała osatnio pospala w nocy raz 10 godz 2 raz 12 ale dostala eksmisje do swojego pokoju i widac jej sie spodobalo ale wróciła już do nawyków wczesniejszych czyli jedno szybkie szamanko w nocy po 6 godz spanka i dalej hahaha

basiekk- ja tez nie moglam sie doczekac, az pospie na brzuchu! ale..gdzie tam.. po pierwsze cycki, po drugie szrama po cc..nie bardzo pomaga tez... czyli dooopa :p
Moja malutka przesypia cala noc na brzuszku, b.lubi tez ta pozycje i nie boje sie jej tak zostawiac, wydaje tyle odglosow i pierdziochow przez sen, ze wiem ze jest wsio okej ;)) a i jak pisze hope korzysci wiele :)
U nas rytualek usypiania konkretny jest od poczatku i od poczatku dziala, moze ze 2 noce byly placzace bardziej, tak to spi ladnie i coraz dluzej, po kapieli jemy, wczesniej robimy noc - rolety zaciagniete itp, i do wyrka - swojego osobistego oczywiscie, ewnetulane bunty wystepuja czasem z rana ..

no tak- to u nas junior nie śpi na brzuchu, a mamusia non stop.
Maja a co z Twoją blizną?czujesz ją jak leżysz na brzuchu?

jaipur-teraz juz niee... ale na poczatku, wczesniej, czulam, przeszkadzala mi no i bolala troche.. w ogole jest czerwona dalej i fioletowa itp.. :/ ale smaruje ja contractubexem juz od jakiegos tygodnia.

reklama
Jasiek śpi tylko na brzuszku w innej na pleckach wierci się i płacze a jak Go przerzucimy na brzuch to bach.. cisza i spanko:) i pierdki lecą:)

Do góry