reklama
Zastanawiam się, jak to jest z moim brzuszkiem. Co prawda ostatnio wystrzelił do przodu, ale bez przesady. tylko kiedy ludzie pytają na kiedy mam termin i mówię, że na grudzień, to robią dziwne miny. Macie coś podobnego?
Kupowałam dziś spodnie z gumką (wreszcie) i pani w sklepie "fachowym okiem" oceniła mój brzuch na 2-3 miesiąc!!! Jak się dowiedziała, że weszliśmy w szósty, to się lekko zdziwiła... Pewnie gdyby oceniała po biodrach, to by w dziewiąty strzeliła
Elena, strasznie fajnie, że masz tak super wpuknięty pępek jeszcze Mój się coś nie może zdecydować, czy wyjść czy nie i postanowił, że wyjdzie górą, a dołem jeszcze się wstrzyma - i mam taki krzywy teraz
natka86
mamusia Zosieńki
natka86
mamusia Zosieńki
Kupowałam dziś spodnie z gumką (wreszcie) i pani w sklepie "fachowym okiem" oceniła mój brzuch na 2-3 miesiąc!!! Jak się dowiedziała, że weszliśmy w szósty, to się lekko zdziwiła... Pewnie gdyby oceniała po biodrach, to by w dziewiąty strzeliła QUOTE]
ja niewiem, ludzie naprawde myślą że kobieta w ciąży powinna byc gruba i wyglądac jak mała beczułka..
reklama
natka86
mamusia Zosieńki
uhuhu!! elena śliczny