reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Śliczne brzusie

reklama
Witam,

chwile mnie nie było a my już takie wielkie:-D

wiolcia ja mam też duży biust i też mi czasem dał popalić :no:

a w załączniku domek Miłosza albo Igi :-):-):-)- bo nadal nie wiem któż tam siedzi ;-)

pozdrawiam

Załączniki

• 20100720.jpg
    20100720.jpg
    30,3 KB · Wyświetleń: 49
Dziękuję dziewczyny za miłe słowa:-) faktycznie brzuszek mi się straaasznie powiększa - w listopadzie będę się już mogła tylko toczyć ;-)

Carol_ka piękny brzuszek - widzę że krągłością przypomina mój więc jesteśmy na podobnym etapie;-) Ale Was maluszek nieźle trzyma w niepewności skoro jeszcz;-)e nie wicie, w poprzedniej ciąży też długo czekałaś na poznacie płci dziecka??

Wiolcia brzuszek masz przeuroczy kształt zblizony do mojego ale mój jest większy;-)
kliwia foteczka brzuszka przepiękna jak nic na avatarek:tak::tak:
Gosia B brzusio malutki zgrabny a pępuszek bombowy;-):-)
Tunia
brzusio w tunice jak i bez niej prezentuje sie znakomicie:tak::tak:
vengo,Elena bardzo zgrabne brzusie macie:tak::tak:
Ainah masz bardzo oryginalny ale uroczy kształt brzucholka:tak::tak:

Hej dziewczynki podziwiam Wasze piekne brzuszki!!!!
Moze mnie niektore z Was jeszcze pamietaja :)
ech tez bym juz taki chciala...

byla grudniowka 2010

Avani no pewnie ze Cie pamietamy, przynajmniej te najstarsze stazem grudniowkowym :D z brzuchami pobijamy listopadowki hehe grudniwe mamy sa duuzo kraglejsze z tego co widze
trzymam kciuki kochana bys tez zaczela sie wkrotce zaokraglac w wiadomy sposob :D &&&&&&&&

reklama
podgladam podgladam Was bo sentyment mam :)
A u mnie...hmmm...dzialamy i dzialamy a tu dalej nic...myslalam ze po poronieniu bedzie latwiej...ponoc sie szybciej zachodzi....
Mysle nad braniem luteiny w tym cyklu ale u mnie lutka na wage zlota....w uk nic nie daja wiec mi kolezanki z PL poprzysylaly...z tym ze jak zaczne brac teraz to moze mi nie starczyc do tego 14tc jesli zaciaze.....

Do góry