reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Śliczne brzusie

reklama
sarka śliczny okrąglutki brzusio :-).

kotkanadachu spokojnie, każdej brzusio inaczej rośnie :tak:.

Moja siostra chciała mój pooglądac przez skype'a i tam to dopiero mój się wielki wydawał! A najmniejszy jest na zdjęciach, bo na żywo to też chyba jest ciut większy. A może mi się tylko tak wydaje, bo patrzę na niego z góry?

Dzieweczki brzusie bossssskie, cudne.
Ja w pierwszej ciąży zaczynałam z wagą 72 kg przy 164 i wcale nie wyglądałam na grubą, taka akurat byłam, pupa, nóżka.
Ale pierwszy objaw ciąży to tycie..Normalnie wystartowałam od razu na plus hihihihii. W sumie przytyłam 35 kg i schudłam szybciutko, tylko brzuch został. Ale ja się śmieje, że to zasługa głodomorka bo wisial ciagle na mnie;-) A teraz startowałam z wagą 100 kg:zawstydzona/y: A aktualnie waże 96 i to już po nadrobieniu kg.A brzuszek wydaje sie raz większy, raz mniejszy, zależy co ubiore.
Ale mam sąsiadke, jej najmłodszy żyjący synek to rówieśnik Lolka, no i teraz się okazało, że znowu jest w ciąży (7 raz, lat 30:szok:), ma 5 synów, no i ja cały czas stawialam, że ona już III trymestr i to tak już pod koniec a okazało się, że termin ma na 20 grudnia:szok:

18 tydzień i 3 dzień.

72df368ab67f.jpghttp://s51.radikal.ru/i134/1007/61/72df368ab67f.jpg

Elena!!!:szok::szok:Twój brzuch jest ogromnnnnyyyyy!!!:szok::szok: heheh, ale tak poważnie to ja chyba większy nawet miałąm zanim zaciążyłam:D słodki jest,malutki...

reklama
Elena no malusi malusi, taki fajny i w jeansy wchodzisz i jeszcze z paskiem:szok::-D Ty jeszcze możesz spokojnie facetów na plaży w bikini wyrywać:-D

Do góry