reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Śliczne brzusie

reklama
kotkanadachu to mamy podobny wzrost- jestem tylko o 2 cm wyższa :-) A za to moja waga dziś pokazała 76 kg!:szok: Dziś obrączka po odpoczynku dwutygodniowym zmieściła się na palec ale pewnie pożegnam się z nią razem z przyjściem upałów :dry:A moje stopy już zaczynały wyglądać normalnie...

Nie kochana - 76 :zawstydzona/y: Sprawdzałam na dwóch wagach a jak już sama pisałaś - waga nie kłamie :-( mam nadzieję, że max dojdzie do 84...

SNC00396.jpg

zdjęcie cyknięte przed chwilą, 19 tydzień 3 dzień :) okrąglutki już:) uwielbiam go hehe

no ja też nie chce za dużo przytyć bo wiem jak trudno było mi schudnąć po ostatniej ciąży bo zaczynałam z wagą 64 kg a w dniu porodu miałam równiusio 100 kg bo byłam ważona w szpitalu przygotowywana do cesarki .

Zaczęłam się ostatnio nad czymś zastanawiać. Jak skóra na moim brzuchu ma się jeszcze o tyle rozciągnąć, skoro już jest tak mocno napięta? I jak tu rozstępów uniknąć:-( Na szczęście nie mam jeszcze (!) problemów z obrzekami. Może tak jak mama tego uniknę. Mam cichą nadzieję, że to rodzinne:zawstydzona/y:

Wasze brzusie są fajniusie. Kobiety w ciąży wyglądają super.

reklama
Do góry