reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Śliczne brzusie

reklama
Wiooolcia ależ masz piękny ten biust:) mój mąż by to skomentował słowami : " z łóżka bym jej nie wypuścił " :)

no a brzuszek śliczniasty!!:)

Oj dziekuję dziewczyny ogroooomnie za tak miłe słowa :-) ale biust to moja największa udręka :-( Jest WIEEEELKI a biustonosz kupic nie "babciny" to cud :zawstydzona/y:

A to mój ogromniasty brzucholek :szok: :szok: :szok: :szok:

Załączniki

• 20 tc - Kopia.jpg
    20 tc - Kopia.jpg
    44,7 KB · Wyświetleń: 60
świetnie wyglądasz!! Brzuszek faktycznie spory ale jest przepiękny! I ty przytyłaś 10 kg?? A gdzie?!?!?! Chudzina z ciebie straszna a piszesz o 10 kg ;-)

Wiolcia to samo mogę powiedzieć o tobie , gdzie te kg ? A ciąża najwidoczniej ci służy , bo wyglądasz świetnie . I wierz mi oj widać że tyle przytyłam widać a szczególnie na nogach i pupie . Zmora normalnie .

patrzę na to twoje zdjęcie i patrzę... i nie mogę się doszukać tych kilogramów :no: jesteś pewna, że waga dobrze działa? Wolałabym żeby waga kłamała na naszą korzyść... ale o tym mogę chyba tylko pomarzyć ;-)

reklama
Kotkanadachu brzuszek pokaźny ale fajny:) chudzina z Ciebie aż strach się pytać ile ważyłaś przed ciążą jak masz już 10kg na plus:)

Do góry