reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Śliczne brzusie

Może to dlatego, że ja nie jestem drobna i ten ciążowy gdzieś między fałdkami się ukrywa;-) Wszyscy mówią, że będzie chłopak. Sama mam przeczucie na chłopaka. Smaki mam na chłopaka, cerę podobno też. No i jak już sie dziecko uaktywniło, to daje znać o sobie na całego. Mundial mi normalnie w brzuchu urządza!

moja dzidzia też ostro kibicuje, ale Wiki była tak samo ruchliwa, więc teraz nikt nie może powiedzieć, że będzie piłkarz, tylko siatkarka lub siatkarz;-p'
a cera na chłopca to znaczy brzydka czy ładna? bo ja mam brzydką... :(

reklama
agbar , asia1981, anka84200 dziewczyny macie urocze brzucholki:-):-)

a oto mój brzuszek zdjęcie robione we wtorek byłam w 16tyg i 3 dniu ciązy:-) przy waszych mój to już kolos :szok:az strach pomyśleć jak będę w grudniu wyglądać jak on nadal będzie tak rósł:dry:
Zobacz załącznik 259705

Dziewczyny brzuszki sliczne;) co jeden to ladniejszy i kazdy jedyny w swoim rodzaju...
Pokaze Wam jak prezentuje sie moj brzusio w 16tyg...

DSC02640.jpgAluśka moj brzuszek chyba nie mniejszy niz Twoj? obie bedziemy duuuze w grudniu...ale to nic:) Jestem szczesliwa, ze juz jest taki! wkoncu widac ze jestem w ciazy;) A moze tylko mi sie wydaje ze jest taki duzy??? Co obstawiacie po jego kształcie? wyglada na dziewczynke???

Zobacz załącznik 259869Aluśka moj brzuszek chyba nie mniejszy niz Twoj? obie bedziemy duuuze w grudniu...ale to nic:) Jestem szczesliwa, ze juz jest taki! wkoncu widac ze jestem w ciazy;) A moze tylko mi sie wydaje ze jest taki duzy??? Co obstawiacie po jego kształcie? wyglada na dziewczynke???

Ja bym obstawiała dziewuszkę, bo jest okrągły jak piłeczka.
Jest akurat w sam raz jak na ten etap ciązy.

Ha-NN-aH ciesze sie ze uwazasz ze brzuszek jest akurat jak na ten czas;) I bylo by pieknie jakby byla dziewczynka, tak wyszlo na usg, ciekawe czy sie potwierdzi w rzeczywistosci...ale najwazniejsze oczywiscie zeby zdrowe bylo...juz sie nie moge grudnia doczekac.......

Dziewczyny brzuszki sliczne;) co jeden to ladniejszy i kazdy jedyny w swoim rodzaju...
Pokaze Wam jak prezentuje sie moj brzusio w 16tyg...

Zobacz załącznik 259869Aluśka moj brzuszek chyba nie mniejszy niz Twoj? obie bedziemy duuuze w grudniu...ale to nic:) Jestem szczesliwa, ze juz jest taki! wkoncu widac ze jestem w ciazy;) A moze tylko mi sie wydaje ze jest taki duzy??? Co obstawiacie po jego kształcie? wyglada na dziewczynke???
Fajniutki masz brzusio ale mój i tak wydaje się większy:-D:-D:-p

a co do kształtu to po sobie wiem że nie ma jego kształt znaczenia przy płci bo z Amandą nie małam takiej piłeczki jak teraz był bardzije rozlazly na boli nisko położony i miedzy biustem a nim miałam lukę he he a z ostatniego usg wychodzi że i tym razem dziewuszka będzie:-):-)

reklama
Do góry