reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Śliczne brzusie

reklama
Coś o takich dresach myślałam. Mi brzuch zaczął rosnać przed 8 tygodniem ale tak od dołu i stopniowo. Dopiero ostatnie parę tygodni to w dosć szybkim tempie. Już widzę ,ze jest zupełnie inny.

ja nie wiem jak wy sie tak długo w zwykłe jeansy mieścicie! Ja musiałam sobie kupić już w 7 tc :/ Strasznie szybko mnie "wybrzuszyło" :))

ja jeszcze tydzien temu chodzilam w moich normalnych jeansach. od niedziali zaczelo mnie wybrzuszac od dolu i na dzien dzisiejszy mieszcze sie tylko w jedne normalne spodnie. dlatego dzisiaj pedze po pracy do h&m w celu zakupu ciazowych.
zdjec nie bede wstawiac, bo jeszcze prawie nic nie widac ...

dziewczyny ja już dawno mam w posiadaniu dresy ciężarne takie z pasem, sa ekstra wygodne, poszukam linka to prześle, naprawde polecam:tak:z H&M tez mam portki od dawna takie czarne z materiału co mogę sobie nogawkę podpiąć na 3/4, fajne ale nie kosztowały 40 zł tylko 140:-D............:wściekła/y:
u nas przeceny nie sa przecenami, nie powinny się tak nazywać a jak sa przecnione naprawde to tylko za przeproszeniem szmaty i to przebrane przez personel:-D
Jak 2 lata temu w styczniu byłam w Angli na wyprzedażach to taaak, to można nazwać wyprzedażami, gdzie sie wchodziło do sklepu i niemal wszystko było po funcie albo dwa (wtedy ok 5 zł):szok:i to w prawie każdym sklepie! zreszta tam jak wyprzedaż to wszystkiego, nie tylko ciuchów, wysprzedają wszystko totalnie:-D

Wam już brzuszki widać, a mi prawie nic... zresztą myślę, że przez to, że jestem nie wysoka i drobna mogę mieć mały brzuszek i chyba nieprędko będzie widać, a już chciałabym żeby urósł, choć bez ubrania widać, że coś się tam troszkę dołem zaokrągla, wiadomo macica się rozrasta i taki mam jakby spuchnięty dołem brzuszek, ale nic ponad to...

Oto mój dzisiejszy brzuszek 18t 0d. W końcu nikt nie ma wątpliwości, że jestem w ciąży. Tylko na zdjęciu wygląda na mniejszy niż w rzeczywistości.
DSC00741.jpg

Załączniki

• DSC00738.jpg
    DSC00738.jpg
    13,9 KB · Wyświetleń: 61
reklama
Może to dlatego, że ja nie jestem drobna i ten ciążowy gdzieś między fałdkami się ukrywa;-) Wszyscy mówią, że będzie chłopak. Sama mam przeczucie na chłopaka. Smaki mam na chłopaka, cerę podobno też. No i jak już sie dziecko uaktywniło, to daje znać o sobie na całego. Mundial mi normalnie w brzuchu urządza!

Do góry