reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Śliczne brzusie

reklama
Carolka ja nie moge Twojego zobaczyc, cos mi sie nie otwiera:)
Agaj tyciusiuniuni :) jak to mozliwe ze az taki tydzien a taki tyciusi? niektore babeczki to maja szczescie :)
Mamolka hehehe jak zobaczylam Twoje zdjecie to mi szczeka opadla heehe nie spodziewalam sie!! heeh pamietajac Twoja poprzednia plaszczyzne brzuchowa nie spodziewalam sie ujrzec takiego wystajacego hihi :D booooskiii, ale chuda jestes pod biustem i wogole jaa :) tez bym tak chciala, moj brzuszek ciagnie sie od pod piersiami, ciekawe dlaczego tak?

może teraz ??

Załączniki

• 20100701(003).jpg
    20100701(003).jpg
    27,2 KB · Wyświetleń: 49
reklama
Agaj nooo śliczny brzusio, taki malutki zgrabniutki :)

Te 5-6 kg widać- niestety, buzia,ręce, uda, dupa... ;/
Salomii mi tak brzuch widać bo mam już słabe mięśnie brzucha, jak je napnę to brzuszek jest może jak u agaj. Po tej ciązy zapisuję się na siłownię i trtochę popracuję nad mięśniami.

Carol_ka ale masz duże brzuszysko :) Śliczny i okrąglutki- obstawiam dziewczynkę :p

Do góry