reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Śliczne brzusie

szacun Hannah:) taki zarąbisty pokoik i to za 600 zl... gratuluję cierpliwości w malowaniu tych ścian, ja nawet bym nie wiedziała jak się za to zabrać:) będę pisała w razie co o porady hehe, ale to po nowym roku:) jak mieszkanko odbierzemy...Już tak się strasznie nie mogę doczekać :)

reklama
Eh zazdroszczę wam ogromnie... ja mam tylko jeden pokój i kuchnie w domu rodziców. Co prawda zapisali mi dom w surowym stanie ale nie mam pieniędzy, zeby go wykończyć :( Więc o pokoiku dla dziecka moge pomarzyć do tego mąż nie chce od rodzicow sie wyprowadzic i isc na swoje... Kiedy już uporam się z problemami finansowymi i wykończę dom własnymi rekami to wtedy liczę na waszą pomoc w meblowaniu i malowaniu :)

hannah - to biale lozeczko gdzie kupione i ile kosztowalo? jakie ma wymiary? Czegos takiego szukam mogloby tylko miec dluzszy ten szczebelek bo nasza mloda wedruje po calym lozu :)

pokoj cudny :) w bloku tak sie nie da zaszalec :)

łóżeczko z IKEI:) jak lampka kwiatek i inne rzeczy:)
a pokoik wszedzie można super wyszykować, tylko pomysł trzeba mieć jak Ha-NN-aH:)
Dokładnie, uwielniam rzeczy z Ikei.
Łóżeczko jest w 4 kolorach (jeszcze jest czerwony czego nie widać na stronie)

IKEA | Dzieci | Łóżka dla dzieci | KRITTER | Rama łóżka z dnem z listew
barierkę można przesuwać w każdą stronę lub dokupić dodatkową za 40 zł, wtedy nie zawędruje Zuzia daleko.
Pomysły zradzają mi się jak idę spać. Ściana w paski zawsze mi się podobała, ale nie dała bym tapety, bo zaraz pewnie była by zerwana. Więc taśma po taśmie malowałam.

w prostokatnych scianach za duzo sie nie wymysli niestety (tak zeby to jednoczesnie nie stalo sie pastiszem) - a tak mozna popuscic wodze fantazji - super :)

Dokładnie, uwielniam rzeczy z Ikei.
Łóżeczko jest w 4 kolorach (jeszcze jest czerwony czego nie widać na stronie)

IKEA | Dzieci | Łóżka dla dzieci | KRITTER | Rama łóżka z dnem z listew
barierkę można przesuwać w każdą stronę lub dokupić dodatkową za 40 zł, wtedy nie zawędruje Zuzia daleko.
Pomysły zradzają mi się jak idę spać. Ściana w paski zawsze mi się podobała, ale nie dała bym tapety, bo zaraz pewnie była by zerwana. Więc taśma po taśmie malowałam.

moja Ninka tez ma to lozeczko tylko w kolorze sosny - jest SUPER!!!

Przedstawiam mój brzusia z dnia dzisiejszego - dokładnie 17 tydzień i 4 dzień ciąży.
Troszkę duży co?? :zawstydzona/y:
17,4 tc.jpg

reklama
Do góry