reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Śliczne brzusie

mamolka - zacytuje mojego męża :"Mycha, przestań bo masz zrytą banię" - co ma oznaczać mniej więcej tyle, że hormony przejęły kontrole nad moim mózgiem i gadam bzdury. Jak jestem ubrana, to może być i nawet w ciążowych ciuszkach fajnie wygląda, ale nago w lustrze - z boku nie moge patrzeć! Z przodu jest ok, bo mam taką budowę, że zachowuję biodra i talię, więc mi się podoba. Najgorzej jak się położę na boku - po prostu wieloryb na piasku :( Chyba naprawdę mam zrytą banię :(
sarka - fajny miałaś brzuszek:) Na moje taka odpowiednia wielkość, że się fajnie wygląda: kobieco i w ciąży:) A dżinsów szukaj, bo warto!!
Jak będę w sierpniu w domu, to przeszukam szafę, gdzie mam ciuszki z poprzedniej ciąży. Część wydałam, ale kilka bluzeczek spodziewam się znaleźć. I wtedy będę sobie dokupowywać brakującą garderobę, jak spodnie na jesień i zimę (wtedy rodziłam w sierpniu, więc poza bluzeczkami i tunikami to niewiele mam)

reklama
Antylopka zgadzam sie z Twoim mezem hi hi zryta banka jak nic! WIELORYB??? zadzwonic po odpowiednie sluzby by pomogly mu wrocic do wody? ogladalam przed chwila Twoje zdjecia... wieloryb heeheheh to sie ubawilam, wieloryby chyba nigdy nie sa takie cieniutkie

A to moj brzusio w 14 tyg...:szok:Taki sam mialam w 1 ciazy w 7miesiacu:-D...no ale teraz mam pod sercem dwa dzidziusie:-)
20100614025.jpg

guinneska super brzuszek! Jak sobie wyobrażę te dwa dzidziusie brykające w środku - niesamowite!

Super,super...ale nikt mi nie wierzy ze to 14 tydzien:-Dmieszkam za granica i jak przeslalam zdjecie mojej mamie to sie zapytala czy aby napewno na usg sie pomylili i ja zaraz nie bede rodzic:-D

reklama
Do góry