reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Śląskie brzuszki:)-Majówki 2014

Dla mnie superowo :) czwartek nawet i lepiej, bo w piątki to młodzieży imprezuje i same wiecie... :p
a ja mam wrażenie że ostatnio mój brzuch, przyciąga wózki sklepowe/zabieganych ludzi/łokcie itp...

reklama
To też :)
A mój ślubny akurat wtedy ma popołudniówki, więc i tak nie skorzystam...

A wymyśliłyście jak się "poznamy" ? :D może niech każda na dworcu z teczuszką taką zwykłą papierową będzie?
Bo miałam na myśli parasol, ale jak pogoda będzie kiepska to 90% populacji będzie z parasolami więc lipa ;p
stazi, a nie orientujesz się czy w tej knajpce tolerują płatności kartą, czy only cash? ;>

Ostatnia edycja:
brownagula z tego co sie orientuje Mozna jedynie Gotowka placic.. chyba ,ze cos zmienili - niestety w Osiolku bylam w zeszlym roku wiec nie jestem az tak na bierzaco... ale jak sie wie wczesniej ,ze trzeba miec gotowke to chyba nie az taki problem???

Ps. Biała zwykla teczka moze byc :D moze jeszcze sobie np z przodu napiszemy wielkie BB My bedziemy wiedziec o co chodzi i nie bedzie pomylek zadnych:D A i na Dworcu jest Macdonald niedaleko Kas -wiec moze pod nim sie spotkamy ?? bo to latwo znaleźć:D

Ostatnia edycja:
Wiesz stazi tak z ciekawości pytam, bo czasem jest tak że człowiek się nastawi,bo XXI wiek a tu bach tylko gotówka i szukaj bankomatu :D różnie bywa :D ale spoko zabezpieczę się :)))

O fajnie że coś wymyśliłyśmy, może się odnajdziemy i nie pomylimy z innymi których na dworcu zawsze pełno :-D

kurde, denerwuje mnie że ten wątek jest na ogólnym a nie na maju :p bo zapominam tu wchodzić ;)
ja już pisałam, że mi pasuje każdy dzień oprócz tych co M ma wolne ;) więc czwartek też mi pasuje :)

Ja będę musiała zrezygnować, jak przyjadę na 13, to już o 14.30 mam powrotny pociąg, żeby zdążyć dzieciarnię o 16 odebrać.

mamunia a nie masz mozliwosci Kogos poprosic o wyreczenie? pewnie z mlodszym dzieciem nie problem bo i ze soba bys omgla zabrac ale starsze pewnie chodzi juz do szkoly wiec to juz nie realne co??

Coz ciezko pewnie bedzie zeby kazdemu spasowalo - wiec nie wiem..,

Ps. Czy ktos wie gdzie trzeba napisac by przeniesli ten watek na glowny maj?? - bo ja sie nie orientuje a skoro to ma pomoc to mozna przenisc luz otworzyc nowy watek na majowym i tyle;P

reklama
Stazi odpisalam ci na prv, no dziecia musialabym wziac ale Aesthete musialabys miec fotelik to bym dojechala do Bytomia moze z nim choc nie wiem jak bedzie reagowac, po cmoku z dzieciem tez wolalabym nie wracac pociagiem bo nie wiem jak zniesie podroz bo nigdy jeszcze pociagiem nie jechal....musze o jakos ogarnac okresle sie jak najszybciej bede umiala ...

Do góry