reklama
brownagula
Fanka BB :)
Nasze orzeszki rosną jak na drożdzach a dziwi mnie że takie leciutkie...
w sumie też myślałam o godzinie spotkania, bo jakbyśmy się spotkały o 15 a o 16 już ciemno to bez sensu ...
Może faktycznie tak na 13, akurat zjemy obiadek w osiołku )
Oby nam dopisała pogoda w miarę i samopoczucie
I ja też będę na dworcu czekać bo wstyd się zgubić w Katowicach a ja nie bardzo wiem gdzie jest Mariacka
A jak się "poznamy" bo w sumie nie widać po nas zaawansowanych ciąż, a pisanie typu "będę w czarnym płaszczu" może być trochę zgubne
w sumie też myślałam o godzinie spotkania, bo jakbyśmy się spotkały o 15 a o 16 już ciemno to bez sensu ...
I ja też będę na dworcu czekać bo wstyd się zgubić w Katowicach a ja nie bardzo wiem gdzie jest Mariacka
A jak się "poznamy" bo w sumie nie widać po nas zaawansowanych ciąż, a pisanie typu "będę w czarnym płaszczu" może być trochę zgubne
moze umowimy sie pod jakims konkretnym miejscem na dworcu tam sa rozne sklepiki, knajpeczki etc;P hehe a poza tym to mozemy sie umowic ,ze kazda bedzie cos trzymac w rece? jak na randce w ciemno hahaha tylko co by tu wymyslic?
Jestem za ;-);D mam 60 km do Katowic Mamunia jak masz ochote tez oczywicie podjedz do nas;-)
Ja nawet nie wiem ile mam kilometrów.
Nasze orzeszki rosną jak na drożdzach a dziwi mnie że takie leciutkie...
spokojnie mnie na pewno poznacie, wyglądam jakby po spotkaniu od razu na porodówkę kierunek
Ja bym przyjechała bardzo chętnie, tylko, że mnie z kolei bardziej pasuje dzień powszedni, no i dojazd też dużo lepszy jest wtedy, ja przez te moje cholerne nogi tylko na stojąco mogę podróżować to niewielki mam wybór. No i tylko Dworzec wchodzi w grę, bo Katowice znam tylko z dworca.
iwonaimaja
u mnie dzień powszedni tez lepiej ze względu ze w weekendy przeważnie jest maz w domu a wiecie jak mało czasu z nim spędzam
reklama
brownagula
Hmm ja i tak siedzę w domu całymi dniami ;]
Więc to dla mnie bez różnicy...
A że do Katowic mam chyba 10 autobusów co jeżdżą co 10 minut to wiecie
Tylko też nie wiadomo czy w tygodniu będzie wszystkim pasować bo jeszcze niektóre pracują, lekarze poumawiani itp...
Więc to dla mnie bez różnicy...
A że do Katowic mam chyba 10 autobusów co jeżdżą co 10 minut to wiecie
Tylko też nie wiadomo czy w tygodniu będzie wszystkim pasować bo jeszcze niektóre pracują, lekarze poumawiani itp...
Podziel się: