reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Śląskie brzuszki:)-Majówki 2014

reklama
aa :D no to tak :p no to mi pasuje, postaram się wstać z łóżka :D

stazi, a Ty masz dzisiaj ostatni dzień pierwszego trymestru! :O

Nasze orzeszki rosną jak na drożdzach :D a dziwi mnie że takie leciutkie...:)
w sumie też myślałam o godzinie spotkania, bo jakbyśmy się spotkały o 15 a o 16 już ciemno to bez sensu ...
Może faktycznie tak na 13, akurat zjemy obiadek w osiołku :))
Oby nam dopisała pogoda w miarę i samopoczucie :D
I ja też będę na dworcu czekać bo wstyd się zgubić w Katowicach a ja nie bardzo wiem gdzie jest Mariacka:baffled:
A jak się "poznamy" bo w sumie nie widać po nas zaawansowanych ciąż, a pisanie typu "będę w czarnym płaszczu" może być trochę zgubne :D

moze umowimy sie pod jakims konkretnym miejscem na dworcu tam sa rozne sklepiki, knajpeczki etc;P hehe a poza tym to mozemy sie umowic ,ze kazda bedzie cos trzymac w rece?:p jak na randce w ciemno hahaha:D tylko co by tu wymyslic?:D

Jestem za ;-);D mam 60 km do Katowic:p Mamunia jak masz ochote tez oczywicie podjedz do nas;-)

Ja nawet nie wiem ile mam kilometrów:szok:.

Nasze orzeszki rosną jak na drożdzach :D a dziwi mnie że takie leciutkie...:)
w sumie też myślałam o godzinie spotkania, bo jakbyśmy się spotkały o 15 a o 16 już ciemno to bez sensu ...
Może faktycznie tak na 13, akurat zjemy obiadek w osiołku :))
Oby nam dopisała pogoda w miarę i samopoczucie :D
I ja też będę na dworcu czekać bo wstyd się zgubić w Katowicach a ja nie bardzo wiem gdzie jest Mariacka:baffled:
A jak się "poznamy" bo w sumie nie widać po nas zaawansowanych ciąż, a pisanie typu "będę w czarnym płaszczu" może być trochę zgubne :D

spokojnie mnie na pewno poznacie, wyglądam jakby po spotkaniu od razu na porodówkę kierunek:tak:

Ja bym przyjechała bardzo chętnie, tylko, że mnie z kolei bardziej pasuje dzień powszedni, no i dojazd też dużo lepszy jest wtedy, ja przez te moje cholerne nogi tylko na stojąco mogę podróżować to niewielki mam wybór. No i tylko Dworzec wchodzi w grę, bo Katowice znam tylko z dworca.

Dla Mnie tez moze byc jakis dzien powszedni jednak obawiam sie ,ze jednak reszcie nie bedzie to pasowac.,

Jak to wyglada Dziewczyny???

u mnie dzień powszedni tez lepiej ze względu ze w weekendy przeważnie jest maz w domu a wiecie jak mało czasu z nim spędzam

reklama
Hmm ja i tak siedzę w domu całymi dniami ;]
Więc to dla mnie bez różnicy...
A że do Katowic mam chyba 10 autobusów co jeżdżą co 10 minut to wiecie :p
Tylko też nie wiadomo czy w tygodniu będzie wszystkim pasować bo jeszcze niektóre pracują, lekarze poumawiani itp...

Do góry