reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Śląskie brzuszki:)-Majówki 2014

A wiec tak Dziewczyny !! Tym co pasuje w Tygodniu (bo lepszy dojazd etc)
1 stazi24
2 iwonaimaja
3 mamunia3
4 brownagula

A co z Wami Dziewczyny - Czy Wam moze tez pasuje jakos w tygodniu??:) :
5 aesthete
6 sagaa31
7 perelka86

Prosze o wypowiedz wowczas albo zostaniemy przy terminie 16go - czyli sobota Lub Jesli Pozostalej Trojce Pasuje cos w tygodniu wowczas ustalimy nowy termin w tygodniu..

reklama
mi pasuje prawie każdy dzień ;) oprócz tych kiedy M ma wolne :p
więc u mnie odpada 8, 11, 12, 13, 18, 19, 25 i 26 listopada :-)
w resztę dni mi pasuje :p

Ja mam troche kawalek bo 60 km musze dojchac pociagiem bo autem mam pietra hahah wolalabym raczej week bo dziecia nie mam z kim zostawic i tez jestesm za jakim konkretnym miejscem na stacji na kato sie nie znam ;P

saga, ale do Bytomia sama dojedziesz? bo wtedy to ja bym Cię zgarnęła. Ewentualnie to po Ciebie podjadę :p znaj me dobre serce i moją miłość do Ciebie :D
A Wiktorka możesz zabrać, bo iwonaimaja też chyba zabiera córkę :)

no ja musze core zabrać nie jestem przyzwyczajona żeby podrzucać ja gdzies bo mam spotkanie no chyba ze ona nie chce jechać to wtedy idzie do babci

Sagaa31- a Jesli zabierzesz Dziecia ze Soba to bedzie Ci pasowac cos w tygodniu bo na 7 chetnych tylko Ty bys wolala weekend - wiec jesli to z poowdu dzicka to bierz ze soba i ustalamy spotkanie!!!:D Ja porponuje 14go lub 15go czyli czwartek lub piatek -

Prosze o wypowiedzi na temat czy termin obojetny czy ktorys nie pasuje i podac ,ktory lepszy 14 czy 15 !! bo musze rezerwacje zrobic w knajpce :p bo tam sporo Ludkow lazi :D

reklama
http://wegebar.com/ - jest to wege knajpka - bardzo dobre dania z jarzynek ,serow,makaronow etc;) nie wiem co wiecej bys chciala wiedziec;) w kazdym razie jest to knajpa bez alkoholu - moze podaja piwo - ale nie jestem pewna - chyba raczej nie .., i dzieki temu nie ma zulstwa;)

Mi tez Czwartek bardzo pasuje;D =wiec czekamy na reszte Dziewczyn ;D

co z Wami Dziewczyny>:D Czy Pasuje Wam 14- czwartek??:D - A i proponuje cos kolo godziny 13 jak juz wspomnialysmy wczesniej z uwagi na ciemnosc i powroty: __)
3 mamunia3
4 brownagula
5 aesthete
6 sagaa31
7 perelka86

Ostatnia edycja:
Do góry