reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Śląskie brzuszki:)-Majówki 2014

no ja tez pociągiem
a nie byłoby lepiej gdzies w galerii się spotkać podobno na gorze sa same knajpy nie bylam jeszcze wiec nie wiem dokładnie no i ja będę musiala przyjechać z moja mala przyczepka

reklama
ja autem, bo nie trawię komunikacji :p knajpa na Mariackiej więc trafię bez problemu :p na Mariackiej w Lemoniadzie poznałam mojego M :D ale kiedy to było :D
galeria czy centrum handlowe do mnie nie przemawia :p wolę w knajpce posiedzieć ;)
no i mi pasuje i 16 i 23 listopad ;) bo zajęcia na uczelni mam w niedzielę :p

Ostatnia edycja:
:)
jak dla mnie obydwa terminy są dogodne :)
Fajnie będzie się na żywo spotkać i pogadać, bo na forum to nie to samo :D
A mam takie głupie pytanie, bo ja generalnie rzadko jestem w Katosach,( jedynie jak muszę ) i czy już skończyli ten zapyziały remont koło dworca??? Bo w maju pamiętam że była tragedia!!!!!!!! :baffled:

mamunia ja z Chrzanowa, ale dojazd prosty busy kursują co chwila Katwoice- Chrzanów;-)
O fajnie, że galeria już gotowa w Katosach ostatnio jakb byłam budowali ją.
Co do spotkania z miła chęcią tylko mam nadzieje, że samopoczucie będzie ok:tak:

ja tam wole w knajpce posiedziec - Czy komus nie pasuje Ten Osiolek>? ? Ja osobiscie mam slaba orientacje w Katowicach heh i bylabym wdzieczna jesli ktoras zechcialaby sie umowic na dworcu:D i razem pojsc pod osiolka;P - bo juz zdarzylo mi sie pogubic hehe a jak ludzi pytalam to o zgrozo nikt nie kojarzyl gdzie i ktoredy mam isc w koncu jakis mlody chlopak pomogl;) To moze nie bedziemy przedluzac i na 16 sie umawiamy???:)) Co Wy na to.:) I moze kto chce to niech sie wypowie ,ze na Dworcu sie spotykamy- pewnie godziny bede troszke rozne wiec postaramy sie miaroow dograc pore a jak ktos umie Sam trafic do osioleczka to maszeruje tam>? Co Wy na to?:)

Ps. wogole tak myslalam ,ze moze zeby nam bylo latwiej to kazda by sobie przygotowala plakietke z imieniem :D - bo na forum to wiadomo nicki a jak nas 10 przyjdzie to uniekniemy glupiego "Ej Ty ";)

Ps. Ja zaproponowlam Osiolka bo ceny sa przystepne a w knajpkach wokol i w knajpkach galeriowych ceny z kosmosu- takie przynajmnije mam wraznie a w osiolku majac 20-25 zl najesz sie jak swinka i popijesz :)

Ostatnia edycja:
no to ja się pisze na tego 16 jeżeli mi nic nie wypadnie pewnie będę musiala się spotkać z kims na dworcu bo nie wiem gdzie knajpka jest choć często jestem w Katowicach to jednak nie te okolice:-)

ja mialam problem kiedy mozna bylo wychodzic inna strona z powodu remontow ale chyba wydrukuje sobie mapke i sie znajdzie Osioleczka;) hehe

Ps. Ja prawdopodobnie bede startowac z dworca- jednak wlasnie szukajac sensownego polaczenia z raciborza wychodzi na to ,ze nie ma i chyba bede nocowac w Gliwicach u Rodzicow i stamtad pociagiem to juz bez problemu dotre do Katowic;)

dziewczyny, ja mogę podjechać pod dworzec i zabrać kogoś autem, bo nie będzie mi się chciało iść ;) leniwa jestem :p no 4 miejsca w aucie mam :p
mi 16:00 pasuje :)
a jakby któraś nie chciała ze mną autem jechać to trzeba pytać o ulicę Mariacką, bo to wszyscy wiedzą :p taka katowicka imprezownia :D

reklama
aesthete- a z jakiego miasta wogole wyruszasz??:) - ja bym byla chetna na podwozke;) i pewnie iwonaimaja rowniez;) ale w razie co jakos na piechty znajde - ja sie gubie czasem w Kato bo jak taki pokopane to kaza wychodzic jakas inna strona i juz potem mi ciezko skumac gzie ja jestem;) jeszcze tez nie jestem pewna czy bede jechac pociagiem, busem czy cos innego bo niestety i tak bezposredniego pojazdy z Racka nie mam o ludzkiej porze tylko taki co bym byla na 8 w kato ;P to troche bez sens:)

A tak wogole o jakiej godzinie? bo zważywszy na to ,ze robi sie szybko ciemno i czesc z Nas bedzie wracac komunikacja miejska (co tez moze utrudniac powroty) to moze godzina spotkania np kolo 12-13 ??

Do góry