reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Śląskie brzuszki:)-Majówki 2014

reklama
Dla mnie to problem branie dwulatka pociag na miejscu by byl kolo 11;30 jazdy jest prawie 2 h poza tym tez bym chciala sie zrelaksowac a nie caly czas patrzec na dziecia ktory w knajpie nie wysiedzi;/ moze innym razem zrobcie foto co by pamiatka byla;D

Dziewczynki ja też bym się bardzo chętni z Wami spotkała , ale mam ten sam problem co Saga- nie mam jak się wyrwać od córci.
Tak samo nie uśmiech mi się biegać za nią po kanjpie i nie móc spokojnie porozmawiać, poznać Was. Mąż będzie w pracy , nie będeęmiała samochodu, z komunikacji miejskiej to ja w ogóle nie korzystam - nie nawidzę.
Więc może będzie za jakiś czas kolejne spotkanie i wtedy mi się uda dotrzeć:)

Saga , Babelek- zapewne bedzie kolejne spotkanie i moze nastepnym razem- nie namawiam zatem juz ,kazdy ma inne dzieciatko i je zna - jedne dzieciaczki sa spokojne a inne lataja po knajpie i zaczepiaja ludzi heh - w kazdym razie o nastepnym spotkaniu damy znac i moze Wam sie uda wtedy:)

aesthete- to ja bym byla chetna jak cos do zabrania sie autem choc jesli ktos bedzie bardziej potrzebujacy to sie przejde pichotka- bo bedzie nas 6 i nie wiem czy ktoras bedzie szla prosto do Osla???:)

Dziewczyny zrobilam rezerwacje w Osiolku;) na czwartek na 11 ale jak bedziemy nieco pozniej to tez nie problem - Babeczka powiedziala ,ze raczej o tej porze nie ma problemu ze stolikami ale postawiona ma byc karteczka z napisem "BB" jesli Ktoras by szla prosto do Osiolka :) - ul. Mariacka1;)

aeshette jak to nie problem to również bym poprosiła ;-)
Oczywiście jeśli będzie ktoś z daleka to się przejdę piechotką.
Ja będę na dworcu troszkę wcześniej, tak 10.30-10.40 bo nie lubię się spóźniać, i nie lubię jak ktoś na mnie czeka :tak:
a też nie chcę dotrzeć ugrzana, z zadyszką i glutem do pasa :-D

brownagula - ja tez bede wedle rozkladu kolo 10.40 :) mam nadzieje ,ze koleje slaskie nie zrobia mi psikusa:p bo i tak bede jechac 2 h! wiec zobaczymy na ile punktualnie:)
moze jak sie spotkamy na dworcu to ustalimy czy i kto idzie na piechty ;P

A Czy ktoras sie wybiera pod Osla bezposrenio??

,iwonaimaja ,perelka86,mamunia jak to u Was wyglada? - czym sie bedziecie poruszac? bedziecie na dworcu rowniez>??

reklama
Ja nie wiem gdzie to jest ani jak to jest daleko, więc zgodnie z rozkładem będę o 11 i dotre najdalej do Mcdonalda:-D

strasznie mi przykro dziewczyny, mam wrażenie że to przeze mnie i mója 11 tak się stało.

Do góry