Co może oznaczać taki test?
Zobacz załącznik IMG_20240815_152104.jpg
Zobacz załącznik IMG_20240815_152104.jpg
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ciążęCo może oznaczać taki test?
Zobacz załącznik 1654716
Dobra krecha, gratulacjeCo może oznaczać taki test?
Zobacz załącznik 1654716
A co mówi instrukcja? ;-)Co może oznaczać taki test?
Zobacz załącznik 1654716
Właśnie każdy mi mówi że linia jest za słaba dlatego mam wątpliwości czy to faktycznie ciążaA co mówi instrukcja? ;-)
To twoi "każdy" chyba nie widzieli słabej linii na teście ciążowymWłaśnie każdy mi mówi że linia jest za słaba dlatego mam wątpliwości czy to faktycznie ciąża
Słaba kreska oznacza tylko tyle, że ciąża jest wczesna i stężenie beta hcg jest jeszcze niskie Ale Twoja akurat nie jest jakoś specjalnie słabaWłaśnie każdy mi mówi że linia jest za słaba dlatego mam wątpliwości czy to faktycznie ciąża
Dziękuję, w takim razie czas iść na jakieś konkretne badania bardzo dziękujęSłaba kreska oznacza tylko tyle, że ciąża jest wczesna i stężenie beta hcg jest jeszcze niskie Ale Twoja akurat nie jest jakoś specjalnie słaba