reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Słaba linia na teście

Mam już betę, ale niestety 3 dni po badaniach dostałam okropnych bóli, zaczęłam krwawić gorzej niż przy miesiączce, krew jest aż różowa. Piersi przestały boleć. To napewno nie są plamienia. Podejrzewam że poroniłam. Dzisiaj robiłam kolejna betę i wizyta u ginekologa dopiero za tydzień. Bardzo wam dziękuję, może następnym razem się uda.
Messenger_creation_76eb299b-3587-4d25-a91f-377a803ca320.jpeg

reklama
Mam już betę, ale niestety 3 dni po badaniach dostałam okropnych bóli, zaczęłam krwawić gorzej niż przy miesiączce, krew jest aż różowa. Piersi przestały boleć. To napewno nie są plamienia. Podejrzewam że poroniłam. Dzisiaj robiłam kolejna betę i wizyta u ginekologa dopiero za tydzień. Bardzo wam dziękuję, może następnym razem się uda. Zobacz załącznik 1657177
To jest pierwsza beta po testach ciążowych, dzisiaj po 15 będę miała wyniki drugiej.

Do góry