blanny
Fanka BB :)
Na USG może jeszcze nic konkretnego nie być widać. Idź nie wcześniej niż 6/7 tydzień.Dziękuję, w takim razie czas iść na jakieś konkretne badania bardzo dziękuję
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na USG może jeszcze nic konkretnego nie być widać. Idź nie wcześniej niż 6/7 tydzień.Dziękuję, w takim razie czas iść na jakieś konkretne badania bardzo dziękuję
Mam taką nadzieję że się w końcu udało 3 lata starania za namiTo nie jest słaba kreska - tylko konkretna krecha ! Bez wątpienia ciąża !
Tak zrobięNa USG może jeszcze nic konkretnego nie być widać. Idź nie wcześniej niż 6/7 tydzień.
gratulacjeMam taką nadzieję że się w końcu udało 3 lata starania za nami
Przepraszam, że tak podpytam - w czasie tych 3 lat używałaś już testów ciążowych?Mam taką nadzieję że się w końcu udało 3 lata starania za nami
Tak. Jednak każdy z nich wychodził całkowicie negatywny.Przepraszam, że tak podpytam - w czasie tych 3 lat używałaś już testów ciążowych?
Ale w instrukcjach chyba są przykłady, jak wygląda test pozytywny? I chyba tak właśnie wyglądają? Z informacją, że obie wersje oznaczają pozytyw?Tak. Jednak każdy z nich wychodził całkowicie negatywny.
Ja rozumiem wątpliwości, bo znam też przykład gdzie laska olała temat, bo kreseczka bledsza. Ona była pewna że kreseczka musi być tak samo intensywna jak kontrolna chodziła w ciąży 6 tygodnie nieświadoma. A jak poszla do lekarza ze jej sie okres spoznia 7,5 tygdni (czekała na wizyte) to juz była chyba w 10 tyg? Albo 11? Jakos tak.Ale w instrukcjach chyba są przykłady, jak wygląda test pozytywny? I chyba tak właśnie wyglądają? Z informacją, że obie wersje oznaczają pozytyw?
Zobacz załącznik 1654883
Zobacz załącznik 1654884
Zobacz załącznik 1654882