żaneta28
Fan(ka)
żaneta bory tocholskie... hehe... mój ex pochodzi z Czarnej Wody na psa urok
hahahaha.... z czarnej wody... to jakies 40 km ode mnie ....ja z innej strony Tucholi:-) :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
żaneta bory tocholskie... hehe... mój ex pochodzi z Czarnej Wody na psa urok
Przepis wygląda pyyysznie. To nic, że się masło waży, to nie jest krem. Ale Twój sposób "produkcji" is ok. A nie za wysoka ta temperatura i to jeszcze z termoobiegiem? Po świętach trzeba by trzasnąć (tak w ramach dietki poświątecznej ;-)).Ciasto czekoladowe:.....................
Przepis wygląda pyyysznie. To nic, że się masło waży, to nie jest krem. Ale Twój sposób "produkcji" is ok. A nie za wysoka ta temperatura i to jeszcze z termoobiegiem? Po świętach trzeba by trzasnąć (tak w ramach dietki poświątecznej ;-)).