reklama
aniab38
Fanka BB :)
My mamy kurtkę z F&F z Tesco, fajna klasyczna na polarku za 49pln
czapkę do niej też z F&F za 11pln udało mi się dorwać z przecenionych, do tego drugą z Aliexpress
a spodnie mamy jeansy ocieplane kilka par, nie wiem czy będę kupować takie typowo na śnieg, bo czy będzie taka prawdziwa zima ???
Buciki na początek mamy od teściowej, kupiła takie a'la trekingowe wyściełane owczą wełną
Adaś dopiero co zaczął porządnie chodzić w sumie tylko po domu, na chodniku jeszcze nie chodził bo chorowaliśmy i od ponad 1,5 tygodnia siedzimy w domu, jutro właśnie planuję krótkie wyjście po chorobie, ale to w sumie autem, to nie wiem czy się liczy
Myślę że gdzieś w okolicy grudnia dopiero kupię mu kozaczki, takie super widziałam z Lasockiego w CCC za 120pln bardzo fajne a na razie starczą te od teściowej
Co do spania to jak już uśnie ten mój rozbójnik pomiędzy 22-22:30 to śpi ostatnio do 9
A ząbków mamy 12 i idą nam teraz górne "trójki" .
czapkę do niej też z F&F za 11pln udało mi się dorwać z przecenionych, do tego drugą z Aliexpress
a spodnie mamy jeansy ocieplane kilka par, nie wiem czy będę kupować takie typowo na śnieg, bo czy będzie taka prawdziwa zima ???
Buciki na początek mamy od teściowej, kupiła takie a'la trekingowe wyściełane owczą wełną
Adaś dopiero co zaczął porządnie chodzić w sumie tylko po domu, na chodniku jeszcze nie chodził bo chorowaliśmy i od ponad 1,5 tygodnia siedzimy w domu, jutro właśnie planuję krótkie wyjście po chorobie, ale to w sumie autem, to nie wiem czy się liczy
Myślę że gdzieś w okolicy grudnia dopiero kupię mu kozaczki, takie super widziałam z Lasockiego w CCC za 120pln bardzo fajne a na razie starczą te od teściowej
Co do spania to jak już uśnie ten mój rozbójnik pomiędzy 22-22:30 to śpi ostatnio do 9
A ząbków mamy 12 i idą nam teraz górne "trójki" .
W sumie racja z ta zima heh ale jednak mam nadzieje, ze przyjdzie i dzieciaki skorzystaja z niej. Ja wlasnie kupilam mlodemu kozaczki z Lasockiego za 120 zl wiec moze te same masz na oku.
U nas zebow jest tez 12
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
U nas zebow jest tez 12
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
aniab38
Fanka BB :)
Ania a gdzie kupiłaś ocieplane jeansy? Jak to wygląda?
12 zębów wow [emoji23]
Ja to się boję tych trojek i czwórek. Mam nadzieję, że nie postanowią mu na Święta wychodzić [emoji23]
Napisane na SM-G800F w aplikacji Forum BabyBoom
Ewa udało mi się kupić z H&M i Next ale z drugiej ręki ale podejrzewam że co kolekcja to powinny być jakieś modele ocieplane
One są w większości na gumie i podbijane bawełnianą podszewką, wygodne i ciepłe, pózniej będę mu zakładać jeszcze rajstopki pod spodnie, na razie jeszcze rajstop ie ubieramy
Załączniki
marlenkawww
Zaciekawiona BB
Mama Kulka mój Maksio też do tyłu z zębami. Mamy trzy. Dwie jedynki na dole i jedną jedynkę na górze. A tak katar coś nas nie chce opuścić. I alergia wróciła, skóra się pogorszyła, a już była idealna. Tyle ,że nie wiadomo na co alergia. Ubrań mam trochę po córeczce ale i tak buty zimowe muszę kupić bo miała różowe. I z wieloma rzeczami tak jest.
reklama