reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

Ewa ja mam kombinezon ale chce kupić zimową chyba w pepco wezmę bo 30 zł to nie majątek a nie wiem jak będzie nosić.

Igi spał zawsze od 19. 30 do 6.30-7 ale ostatnio wstawać dużo wcześniej, chwilę po 5
Ale dziś 6 więc nie ma źle. Drzemke ma jedną lub dwie po 2 h. Zależy jak się uda. Ostatnio jedna :) ale ząb mu wychodził więc może od tego taka zmiana.

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja kupiłam kurtkę w pepco. A dodatkowo kombinezon w lidlu na wyprawy w śnieg :) jeszcze buty zimowe muszę kupić.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ja chce kupić kurtkę i spodnie na szelkach. Są takie ocieplane a na wierzchu ortalion. Nigdzie nie mogłam znaleźć. Wczoraj znalazłam w hurtowni i kosztowały 130 zł [emoji19] Normalnie skąd oni te ceny biorą. Masakra jakaś. Drugie tyle na kurtkę, plus buty. To trzeba z 400 - 500 zł mieć. [emoji24]

A myslalyscie już co na pod choinkę. Ja to mam tyle pomysłów, że chyba zbankrutujemy [emoji23]
Sanki, stolik+krzesełko, wózek na zakupy do pchania (wczoraj szalał z różowym na lalki w sklepie, ehh[emoji4]), mega bloks z FP( teraz ma stolik i buduje wieżę wiec więcej się przyda). Nie wiem. Może rodzinie zrobię listę prezentów [emoji23][emoji23][emoji23] Będzie taniej.

Napisane na SM-G800F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja tez kupilam kombinezon dwuczesciowy. Spodnie na szelki i kurtka. Zaplacilam 160zl. Straszne te ceny. Niby polski producent i ma welne owcza w srodku wiec ma byc cieple i faktycznie wyglada solidnie ale mimo wszystko uwazam, ze to przesada. Dzisiaj idziemy buty kupic jeszcze. Wczoraj w ccc zalukalam i to kolejne 140 zl takze super :)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ja mam kombinezon z cubus a kurtkę dziś wzięłam w pepco. Całkiem fajna :)

Pod choinkę myślę, że warsztat dostanie, taki wiecie, jak dla dziewczyn są kuchnie :) i jakieś inne gadżety

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Oj dobrze ze ja nie mam problemu z Mateuszem co do jedzenia. Zresztą on na wszystko mówi mniam mniam i tylko by jadł.
Z kurtka też mamy z głowy bo ma wszystkie ubrania po braciszku.
Jedynie czego wam zazdroszczę to tych przespanych nocy. Mateusz wprawdzie w nocy już nie je ale budzi się co chwilę i płacze. Może to zęby.
A ile wasze pociechy mają już zabkow

reklama
Do góry