reklama
niunia102
Fanka BB :)
No skurka xhleba albo kawalek buleczki to za mu siee oczy swieca ja daje papki ale pomalu staram sie zeby byly kawalki i jak sa czasami za duze to widze ze ma tzw odrich wymiotny ale nauczy sie [emoji6]chociaz pani pediatra w przychodni oiwiedziala ze narazie tylko papki ale to chyba ze wzgledu na wychodzace zeby zeby go nie bolalo podczas jedzenia
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
maldob
Dajecie zwyczajnie skórkę od chleba czy ta kromke dupke z końca? Nie pozre tego bo jak urwie kawałek to chyba tego nie rozmemla dziaslami?! Ja daje chrupki i się stresuje a co dopiero skórkę chleba nie nadaje się na blw. U nas papki i owoce przez siatkę z gryzak a. ;-)
Effa84
Ja z boku odrywam. My jak 1szy raz daliśmy w kawałkach to 5x się zakrztusil. Później już raczej tylko raz mu się zdarzało. Ale ze względu na to, że mało waży musiałam przejść na papki i teraz widzę ze gorzej sobie radzi z kawałkami [emoji47]
Napisane na SM-G800F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G800F w aplikacji Forum BabyBoom
beata0526
Ja tylko sporadycznie daje rumianek, a czemu chcesz podawać czystek?Ja właśnie dziś kupiłam w Rossmanie z Hippa kaszkę 5 zbóż. Mam też jaglaną Holle. Czasem robiłam na wodzie z owocami, a pare razy zagęsciłam mu tym mm i dałam w butli wieczorem, w nadziei, że będzie spał jak suseł ( normalnie karmię piersią) .
Czy któraś z was podaje dziecku do picia czystek? Wyczytałam że można od 3 mies.
reklama
U nas tez juz lepiej z malymi kawalkami chociaz jeszcze uwazam co mi daje bo nie moge patrzec jak sie krztusi. Blw nie jest na moje nerwy
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom