reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

reklama
Ja daję herbatkę z hippa w torebkach do zaparzania owocowa bo wodę też mi nie chce pić, tylko ostatnio nie mogę jej nigdzie dostać i zamawiałam z neta

@AgnesAgnes poniżej link do sklepu sprzedawcy bo już tej aukcji nie ma co ja stricte kupowałam te tenisówki, ale przejrzyj jego ogłoszenia :
Link do: baby and girl Store - Detaliczny sklep online, Najczęściej sprzedawany pierwsze buty dla dzieci,pierwsze buty dla dzieci,baby shoes i więcej Aliexpress.com | Alibaba Grupa
ogólnie na Ali dużo jest sprzedawców co mają w sprzedaży te buciki, trzeba tylko wejść w "opinie"
tam ludzie zdjęcia real wstawiają po otrzymaniu przesyłki i wtedy się widzi czy ok czy nie :)

Moj pije rumianek. Ale nie sa to jakies wielkie ilosci. Nic innego za bardzo nie chce. A do rumianku od dawna przyzwyczajony bo mial z brzuszkiem problemy i lekarz kazal podawac. Nie probowalam sokow jeszcze

zrz63e5ehh2r0bb8.png

Moja pije wodę, kiedyś piła zwykły rumianek też. Niedawno kupiłam jakąś herbatkę żeby też miała z anyżem chyba Humany bo innych nie było w sklepie ;) i wypiła raz, a herbatkę mi zalała woda i całe opakowanie wywalić musiałam. Więc teraz tylko woda. Dosyć ja pije.

Jejku moje dziecko jest niemozliwe ostatnio. Trzeba go ciagle albo nosic albo siedziec z nim i zabawiac. Malo jest momentow zeby sam polezal i sie pobawil :/ wasze dzieci sie bawia same na matach? Moj polezy pare minut i sie wscieka zaraz. Masakra jakas

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
74dii09ku6mxcfne.png

reklama
Hej dziewczyny. Dawno mnie tu nie było. W końcu wszystko u nas wróciło do normy.
Moja jakoś coraz dłużej potrafi zająć się sobą lub jakąś zabawką. W kojcu tak szybko się przemieszcza, że trudno za nią nadążyć.
Mam pytanie. Dawalyscie juz maluszkom jakieś deserki z jugurtem lub twarożkiem?

Do góry