reklama
niunia102
Fanka BB :)
Tez dawalam na poczatku herbatke na dobry sen ale nie pamietam jaka to byla
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
aniab38
@AgnesAgnes poniżej link do sklepu sprzedawcy bo już tej aukcji nie ma co ja stricte kupowałam te tenisówki, ale przejrzyj jego ogłoszenia :
Link do: baby and girl Store - Detaliczny sklep online, Najczęściej sprzedawany pierwsze buty dla dzieci,pierwsze buty dla dzieci,baby shoes i więcej Aliexpress.com | Alibaba Grupa
ogólnie na Ali dużo jest sprzedawców co mają w sprzedaży te buciki, trzeba tylko wejść w "opinie"
tam ludzie zdjęcia real wstawiają po otrzymaniu przesyłki i wtedy się widzi czy ok czy nie
Link do: baby and girl Store - Detaliczny sklep online, Najczęściej sprzedawany pierwsze buty dla dzieci,pierwsze buty dla dzieci,baby shoes i więcej Aliexpress.com | Alibaba Grupa
ogólnie na Ali dużo jest sprzedawców co mają w sprzedaży te buciki, trzeba tylko wejść w "opinie"
tam ludzie zdjęcia real wstawiają po otrzymaniu przesyłki i wtedy się widzi czy ok czy nie
AgnesAgnes
Dzięki Aniu
Moja pije wodę, kiedyś piła zwykły rumianek też. Niedawno kupiłam jakąś herbatkę żeby też miała z anyżem chyba Humany bo innych nie było w sklepie i wypiła raz, a herbatkę mi zalała woda i całe opakowanie wywalić musiałam. Więc teraz tylko woda. Dosyć ja pije.
Jejku moje dziecko jest niemozliwe ostatnio. Trzeba go ciagle albo nosic albo siedziec z nim i zabawiac. Malo jest momentow zeby sam polezal i sie pobawil :/ wasze dzieci sie bawia same na matach? Moj polezy pare minut i sie wscieka zaraz. Masakra jakas
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Hej dziewczyny. Dawno mnie tu nie było. W końcu wszystko u nas wróciło do normy.
Moja jakoś coraz dłużej potrafi zająć się sobą lub jakąś zabawką. W kojcu tak szybko się przemieszcza, że trudno za nią nadążyć.
Mam pytanie. Dawalyscie juz maluszkom jakieś deserki z jugurtem lub twarożkiem?
Moja jakoś coraz dłużej potrafi zająć się sobą lub jakąś zabawką. W kojcu tak szybko się przemieszcza, że trudno za nią nadążyć.
Mam pytanie. Dawalyscie juz maluszkom jakieś deserki z jugurtem lub twarożkiem?