reklama
aniab38
Fanka BB :)
U nas są dwie/trzy drzemki w ciągu dnia Adaś chodzi spać codziennie ok.21.30-22 a wstaje między 8-9 [emoji4]
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
sierpniowka
Nie lubię Was czytać [emoji22] zazdroszczę tego snu. Mój ostatnio wykluczył już jedna drzemkę z trzech po 30 minut, a 2 dni temu przez cały dzień 44 minuty [emoji23] i w nocy nie śpi jak Wasze dzieciaki No ale cóż .. [emoji85] ostatnio przy usypianiu tez był koszmar, spał 5 minut i trzeba było usypiać na nowo i tak godzinę/półtorej. Także macie luksus dziewczynki ! [emoji41]
Sierpniowka Ty też masz Kubę tak? no ja zwykle nie mam co narzekać w dzien bo 3 razy po pół godz to pospi, ta środkowa drzemka to czasem nawet po 2godz z malymi przerwami trwa jeśli przy nim leżę z piersią na wierzchu. Ale noce to są okropne ostatnio. Wieczorem zwykle jak chce go uspac to sie mecze 1.5godz czy zaczynam o 20 czy o 21 go usypiac, a On albo się śmieje i rozglada albo krzyczy że złością. I jak w koncu zaśnie to jeśli nie po 5 min to po pół godz się budzi jakby traktował to jako kolejna drzemkie i potem znów minimum godzina żeby go uspac;(
Kurcze dziewczyny wsiadlyscie mi na ambicje z tymi ćwiczeniami, odchudzaniem, hula hop itp... zamiast iść spać to siedze i czytam o roznych cwiczeniach bo już patrzec na siebie nie mogę, mam wrażenie że mam większy brzuch jak np 3mce temu... ale im więcej czytam i znajduje coś nowego to dochodzę do wniosku że nie wystarczyłoby robić tylko na np płaski brzuch bo pośladki czy uda też by się przydalo albo chociaz te Tiffany boczki wszystkiego ćwiczyć to pewnie nie da rady na raz a jakbym nie widziała efektów dość szybko to pewnie bym się zniechecala jeszcze bardziej... ech... czemu to tak sie trzeba męczyć że wszystkim?
Effa84
Gosia spokojnie z tym czytaniem [emoji16] Nie szalej [emoji6]
Ja jak ćwiczę ABS, to te ćwiczenia wzmacniają mi nie tylko brzuch, ale i plecy. A jak robie trening na pośladki, to czuje całe nogi. Także robie 2 treningi (trwa to mniej niż 20min), a ćwiczę brzuch, plecy, pośladki i nogi [emoji3]
Nie wiem czy przy małym dziecku da się coś więcej zrobić. Tyle mi się udaje.
Napisane na SM-G800F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja jak ćwiczę ABS, to te ćwiczenia wzmacniają mi nie tylko brzuch, ale i plecy. A jak robie trening na pośladki, to czuje całe nogi. Także robie 2 treningi (trwa to mniej niż 20min), a ćwiczę brzuch, plecy, pośladki i nogi [emoji3]
Nie wiem czy przy małym dziecku da się coś więcej zrobić. Tyle mi się udaje.
Napisane na SM-G800F w aplikacji Forum BabyBoom
Ostatnia edycja:
reklama