sierpniowka
Fanka BB :)
Gosia różnie może być z ząbkami. Są różne wyjątki. Pierwsze słyszę taka metodę, jakiś szok dla mnie, zeby nie dawać mm
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Paper naprawdę nie ma różnicy z tymi mlekami? Czy to zależy które badania się przytoczyć i wersje są różne?mamakulka ale co to byl za wyklad? ta pani z uniwersytetu medycznego byla albo innej instytucji godnej zaufania? ja jestem po zdrowiu publicznym teraz robie dietetyke i w zyciu sie z taka teoria nie zetknelam, powiem wiecej moja wiedza jest taka, ze mm teraz na tyle dobrze udaje mleko matki, ze w zasadzie nie ma roznicy jak dziecko jest karmione i traktowane jest tak samo i karmione piersia i butelka - maly ssak, ktorego nalezy okreslony czas wykarmic wg mnie ta teoria z wykladu to prosta droga do rozwalenia dziecku ukladu pokarmowego
nijak nie moge znalesc czegokolwiek na ten temat w necie, podrzucilabys tytul albo autorke?