reklama
O matko, szczęście ze zauwazyla!Mama go szukała po osiedlu i zobaczyła jak cygara wózek pcha , poznała , że jej wózek i jej syn. Zabrała i poszła. Z tego szoku to nigdzie nie zgłosiła.
polcia177
Fanka BB :)
Właśnie ja tez zaczelam od papek i od słoiczków zaraz zamierzam kupować z eko butki warzywa. Moje pytanie jest takie czy podajecie pasternak? To jest cos na podobe pietruszki ale łagodniejsze i zauważyłam że często wystepuje w składzie w słoikach. Bo kupiłam i zastanawiam się czy dobrze zrobiłam bo nie słyszałam o tym warzywku.
Mamakulka omg jaka historia.
Mamakulka omg jaka historia.
Ostatnia edycja:
justynahellevoet
fajnie peper ze ty tez jestem ciekawa jak naszym.dzieciaczka pojdzie
polcia tutaj w holandi jest tylko pasternak wiec ja tylko tego uzywam. jakhym.chciala.pietruszke to musze pedzic do polskiego sklepu a tego mi sie nigdy nie chce robic.
polcia tutaj w holandi jest tylko pasternak wiec ja tylko tego uzywam. jakhym.chciala.pietruszke to musze pedzic do polskiego sklepu a tego mi sie nigdy nie chce robic.
sierpniowka
dziewczyny ktore chca rozszerzać diete po miesiacu bedziecie rozszerzac przez papki czy metoda BLW - dziecko.lubi wybor. ja sie zdecydowalam na blw. papki przerabialam ze starszakiem teraz chce spróbować tej drugiej metody. jeszcze miesiąc i bedsiemy dzialac
My tez zaczynamy za miesiąc. Zacznę od dyni ze słoika bo tu nigdzie nie dostanę eko, a potem zamierzam brokuł papka a ma następny dzień BLW zeby zobaczyć co mu pasuje
Effa84
Zdecydowanie BLW [emoji16]
Ja teraz daje łyżeczką warzywa, ale tak tylko na spróbowanie, żeby poznał smaki i wykluczenie ewentualnych alergii. Zmieniam warzywo co 2 dni. A od 6go mca jedziemy już na otro [emoji23]
Wczoraj kupiłam krzesełko (najłatwiejsze do czyszczenia) i kaftanik w IKEA. Stwierdziłam że śliniak to jednak za mało [emoji23] I jeszcze znalazłam ceratę pod krzesełko.
Mam już też zamówiona książkę z przepisami "Alaantkowe BLW" [emoji4]
Napisane na SM-G800F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja teraz daje łyżeczką warzywa, ale tak tylko na spróbowanie, żeby poznał smaki i wykluczenie ewentualnych alergii. Zmieniam warzywo co 2 dni. A od 6go mca jedziemy już na otro [emoji23]
Wczoraj kupiłam krzesełko (najłatwiejsze do czyszczenia) i kaftanik w IKEA. Stwierdziłam że śliniak to jednak za mało [emoji23] I jeszcze znalazłam ceratę pod krzesełko.
Mam już też zamówiona książkę z przepisami "Alaantkowe BLW" [emoji4]
Napisane na SM-G800F w aplikacji Forum BabyBoom
sierpniowka
Effa to jak znajdziesz jakieś fajne przepisy może się podzielisz ? Ja chętnie przygarnę [emoji41] a kaftanik ten kolorowy w Ikea ? W kropeczki ? Cerate tez w Ikea ? Muszę tez wszystko kupić
AgnesAgnes
Dziewczyny dajcie znać czy wasze dzieci polubiy blw i jak sobie radzą.
Straszne z tymi porwaniami dzieci. Ostatnio poszłam po małego do przedszkola. Starsza Pani widząc ze wypinam gondole i chce ja wnieść do przedszkola (jest zakaz wjazdu wózkami. Zresztą nawet podjazdu nue ma. Są tylko schidy) zaproponowała ze popilnuje wózka bo i tak czeka na córkę z wnukiem . Opowoadam wieczorem mężowi a on stwierdził że nie można ufać ludziom. Oczywiście ja nie pomyslalabym ze ktoś może mieć taki zamiar. O jaka ja naiwna. Nie zostawiłam małego pod jej opieka ale sam fakt ze nie widzialam zagrożenia... zwłaszcza po tych waszych opowieściach i artykule
Straszne z tymi porwaniami dzieci. Ostatnio poszłam po małego do przedszkola. Starsza Pani widząc ze wypinam gondole i chce ja wnieść do przedszkola (jest zakaz wjazdu wózkami. Zresztą nawet podjazdu nue ma. Są tylko schidy) zaproponowała ze popilnuje wózka bo i tak czeka na córkę z wnukiem . Opowoadam wieczorem mężowi a on stwierdził że nie można ufać ludziom. Oczywiście ja nie pomyslalabym ze ktoś może mieć taki zamiar. O jaka ja naiwna. Nie zostawiłam małego pod jej opieka ale sam fakt ze nie widzialam zagrożenia... zwłaszcza po tych waszych opowieściach i artykule
reklama