reklama
Dordaw
Fanka BB :)
Ja bylam ale po 15 min wrocilam bo mala zaczela plakac. Wiatr mocny zawiewal a ona sie boi wtedy. Zaraz cala czerwona sie robi, oczy wielkie przestraszone i najczesciej konczy sie to tak jak dzisiaj. Troche kiepsko bo na najblizsze dni zapowiadaja taka wlasnie pogode a jeszcze do tego malo chodnikow jest poodsniezanych.
Poszłam na ten specer. Głowy nie urwało. Ale Natalka nawet oczu nie zmruzyla. Zobaczymy jaka jutro będzie pogoda, bo mają być straszne mrozy.
U nas na razie problemu z dziąsłami nie ma. Chociaż widzę, że coraz chętniej gryzaki wkłada do buzi.
U nas na razie problemu z dziąsłami nie ma. Chociaż widzę, że coraz chętniej gryzaki wkłada do buzi.
sierpniowka
Effa jeśli interesuje Cię BLW to podobno Bobas lubi wybór jest dobry. U maluszka na talerzu tez dobre opinie.
sierpniowka
Effa tu masz jeszcze taki dość fajny artykuł jakbyś była zainteresowana Link do: Żywienie niemowląt. O zmieniających się co chwila wyznacznikach.
Effa84
Hej[emoji47]
Dzisiejsza noc to jakiś horror. Pobudka co godz. O 4 stwierdziłam że biorę go do łóżka, to może dłużej pośpi. Zbudził się pół h później i zrobił sobie piknik. W ogóle nie chciał spać. W końcu doszłam do wniosku, że jak nie, to nie. Odwróciłam się do niego plecami z myślą, że jak on nie chce, to ja sobie pośpię, jakby co płacz usłyszę. Na szczęście stwierdził że z plecami gadać nie będzie i zasnął. Wstaliśmy o 8:20.
Mam nadzieję że dzisiaj odbiorę ten krem na dziąsła z apteki, bo drugiej takiej nocy nie przeżyję [emoji22]
Pociesza mnie tylko to, że znowu sam zasnął na poranną drzemkę.
Napisane na SM-G800F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzisiejsza noc to jakiś horror. Pobudka co godz. O 4 stwierdziłam że biorę go do łóżka, to może dłużej pośpi. Zbudził się pół h później i zrobił sobie piknik. W ogóle nie chciał spać. W końcu doszłam do wniosku, że jak nie, to nie. Odwróciłam się do niego plecami z myślą, że jak on nie chce, to ja sobie pośpię, jakby co płacz usłyszę. Na szczęście stwierdził że z plecami gadać nie będzie i zasnął. Wstaliśmy o 8:20.
Mam nadzieję że dzisiaj odbiorę ten krem na dziąsła z apteki, bo drugiej takiej nocy nie przeżyję [emoji22]
Pociesza mnie tylko to, że znowu sam zasnął na poranną drzemkę.
Napisane na SM-G800F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
U nas tak wiało ostatnio że nie ma szans na spacer. Zimno i padało. Już chyba lepiej wyjść na taki mróz ale jak nie ma tego wiatru.
Też mi się wydaję że będę musiała się niedługo zaopatrzyć w coś na dziąsła. Póki co nie widzę aby coś tam wychodziło, ale czasami mała jest bardziej marudna.
Effa, przynajmniej tyle że zasnął później sam.
Też mi się wydaję że będę musiała się niedługo zaopatrzyć w coś na dziąsła. Póki co nie widzę aby coś tam wychodziło, ale czasami mała jest bardziej marudna.
Effa, przynajmniej tyle że zasnął później sam.